Eesti Oma Spordikanal.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Poodi ja zuum-tv järgi tasub minna küll, aga kas seda boksi osta?Märtinfänn kirjutas:Egas nüüd muud midagi kui zoombox tuleb osta
Mina näiteks otsustasin rendi kasuks: 1995,- / 39,- = vähemalt 51 kuud ehk vähemalt neil aastat. Kes krt oskab öelda mis siin tehnika arengus nt kahe aasta pärast on toimunud ja üpris suur tõenäosus võib olla, et 4 aasta pärast see kahetonnine boksike juba pikka aega vaid tolmu on kogunud ?

-
Et kui ma pisut üle nelja aasta olen renti maksnud, siis ma olen ära andnud selle summa mille sa kohe poodi tassida tahad.Märtinfänn kirjutas:Aga siis sa maksadki ju tühja asja eest mida sa ei kasuta.Ostad ära ja vosjem

Just nagu Matthiew ütles: Viasat KalevSporti ei näita ja pole kindel, kas nende "kvaliteedinõuded" seda ka kunagi võimaldavad. Zuumi 20 + ? kanalikogus on mulle just üleni piisav st ega peale Eurospordi ja nüüd ka Kalevi muud niguinii vaadata jaksa - milleks siis veel ca 50 kanalit, mida niisama plõksid? Samas Viasat läheb ikka omajagu kalliks, kui kõik meelitavad soodustused lõppevad.Märtinfänn kirjutas:Aga kumba soovitate,kas ZUUM või Viasat?
Zoomiga muidugi see küsimus, kas sinuni masti (nt Valgjärve)i signaal piisava tugevusega jõuab. Seda oleks võimalusel enne poes ca 20 allkirja kirjutamist hea mõne boksiga ära proovida...
-
- I järgu kommentaator
Elvasse peaks Zoom kyll ilusasti levima. Kuna Zoomil pole mingit sidumislepingut , ala, et 2a pead klient olema vms saad sa asja lihtsalt ära proovida. Ei sobi , viid tagasi. Maksad nende päevade eest vaid boksi renti.
Ala 1 päeva eest midagi yle krooni
. 2 esimest kuud on tasuta ka.
ainult see rent.
Ala 1 päeva eest midagi yle krooni

ainult see rent.
-
Mis sa seda Jõuluvana kiusad - sa hea laps niikuinii pole olnudMärtinfänn kirjutas:Tundub,et jõuluvana peab tooma Zuumi

Parem mine laupäeva hommikul kuhugi koduelektroonika poodi ütle et sa tahad zuumtv-d nii, et rendid boksi, siis kirjutad lepingutele ca paarkümmend allkirja (raha polegi vaja maksta), võtad karbi kaasa ja lähed koju. Kodus avastad, et krdi jama juhend on asjaga kaasas - sellest küll miskit abi ei ole ja hakkad ise loogikat arendama. Kui sinuni piisav signaal jõuab, siis hakkad 19.50 rahulolevalt KalevSpordi rallistuudiot ja otseülekannet vaatama. Kui sa zuumi signaali kätte ei saa, siis vaata ega sul liiga niru antenn või kaabel pole. Kui ikka kuidagi pilti ette ei saa, siis viid ääretult pettunult karbi samasse poodi tagasi...
Muidugi see starmani "KAKS KUUD TÄIESTI TASUTA" tähendab kindlasti seda, et maksma pead ehk 39kr boksi renti ja ehk miski 1 kuu 99kr ettemaksu

Eks murra nüüd pead

-
-
OK mina ja minu häbitult petetud ettekujutus inimesest, kes tahtis endale digibokse kokku ostaMärtinfänn kirjutas:Margus,ära anna uhtikale rallituhtikas kirjutas: Ma ütlen teile - see kõik on sellest, et Märtinfänn ei raatsi oma sissetulekutest 138kr kuus starmanile anda![]()