Kataloonia ralli III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kui sa hoolega rallit oled jälginud, siis märkad, et sellel aastal on Urmol läinud kõikide rallide peale 2 rehvi!!!!Matthiew kirjutas:ma ei saa ikkagi aru, mis valemiga pmst ainult Urmol rehvid lähevad ja kui mitte igal rallil siis peaaegu igal rallil. kas ta tõesti sõidab siis nii agressiivselt vms? see on juba igapäevane, kui on jälle kuulda, kuda Urmol rehv läks
Ralli on alati põnev!
Päris karm statistika, küsimus ju ikkagi olemas, miks need rehvid ikka nii purunevad? Kas närk rehv või Urmol tõesti sõidustiil selline! Paras needus küll millest vist mitte kuidagi lahti ei saa! Loodame, et järgmine ralli suudab Aava PGA enda selja tagan hoida!enx kirjutas:Kui sa hoolega rallit oled jälginud, siis märkad, et sellel aastal on Urmol läinud kõikide rallide peale 2 rehvi!!!!Matthiew kirjutas:ma ei saa ikkagi aru, mis valemiga pmst ainult Urmol rehvid lähevad ja kui mitte igal rallil siis peaaegu igal rallil. kas ta tõesti sõidab siis nii agressiivselt vms? see on juba igapäevane, kui on jälle kuulda, kuda Urmol rehv läks
-
- I järgu kommentaator
no sorri, et ma ei loe neid kokku, igaljuhul ma mäletan, et tal on neid retsilt palju olnd, eelmine aasta läks tiitel pmst sinna nahka (pluss see aluspesu värk), nagu ka see aasta tõenäoliselt, kui tal viimasel rallil mõni rehv jälle lähebenx kirjutas:Kui sa hoolega rallit oled jälginud, siis märkad, et sellel aastal on Urmol läinud kõikide rallide peale 2 rehvi!!!!Matthiew kirjutas:ma ei saa ikkagi aru, mis valemiga pmst ainult Urmol rehvid lähevad ja kui mitte igal rallil siis peaaegu igal rallil. kas ta tõesti sõidab siis nii agressiivselt vms? see on juba igapäevane, kui on jälle kuulda, kuda Urmol rehv läks
-
- IV järgu kommentaator
Minu arust on see kõva edasiminek. Eelnevatel aastatel on tal neid vist kordades rohkem läinud.enx kirjutas:Kui sa hoolega rallit oled jälginud, siis märkad, et sellel aastal on Urmol läinud kõikide rallide peale 2 rehvi!!!!Matthiew kirjutas:ma ei saa ikkagi aru, mis valemiga pmst ainult Urmol rehvid lähevad ja kui mitte igal rallil siis peaaegu igal rallil. kas ta tõesti sõidab siis nii agressiivselt vms? see on juba igapäevane, kui on jälle kuulda, kuda Urmol rehv läks
-
- algaja kommentaator
Ralli RACC Kataloonia 2007 foto
Tere tere,
Siin olema Ralli RACC Kataloonia 2007 foto
Sina valida International Gallery ja sina leida palju foto 
http://www.tangoteam.com/
BR,
Tango Team motorsport
Siin olema Ralli RACC Kataloonia 2007 foto

http://www.tangoteam.com/