Tänud kõigile õnnitluste eest!!!
RihoM ja Mr.Pants õnne poodiumi eest
Kõige rohkem on kahju RihoP´st. tema vääris tegelikult seda võitu. Kahju.
Ja tere tulemast meie sekka Treik.
PS. Stabiilsust ei ole ikka veel leidnud See võit oli puhas õnn.
Ootan selle hooaja lõppu, et rool remonti viia. Nii ei saa rallit sõita
Nonii suutsin siis UK läbida terve autoga jess aga võistlus oli täis pinget Heixiga.
Ma ei tea kas Fordil on minust kopp nii ees ,et saadavad mu surma aga SS3 lõpus kus oli asfalt siis seal esimene mingi kivist värav siis sealt ma üritasin täiega läbi panna aga hetk enne väravaid oli mu auto seinas ja pilt tume kui öö ja mingil katsel proovisime me kaardilugejaga teha Märtinit kui läksime hüppesse ja proovisime vist 100m lendu teha kui sõitsime ots palgivirnale aga kae imet auto oli maandudes täiesti terve ja maandusime isegi nonii poolenisti tee peale .
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Mis ma oskan öelda, tehnika spordis juhtub nii mõndagi. SS4 oli viimane asi mida nägin 4-da spliti aeg 2:18... ja nägemist... PS pani pilllid kotti ja läks raja äärde brittidega igivana viskit mekkima. Edasi oli sõim ja räuskamine(Sander ehk kuulsid selle Mähele ära?) Rohkem pole midagi lisada.
Kohtume Jaapanis ja loodan, et teie partner(PS) midagi põnevat(geishad, sake vmt.) raja ääres ei märka....
Krusa kirjutas:Mis ma oskan öelda, tehnika spordis juhtub nii mõndagi. SS4 oli viimane asi mida nägin 4-da spliti aeg 2:18... ja nägemist... PS pani pilllid kotti ja läks raja äärde brittidega igivana viskit mekkima. Edasi oli sõim ja räuskamine(Sander ehk kuulsid selle Mähele ära?) Rohkem pole midagi lisada.
Kohtume Jaapanis ja loodan, et teie partner(PS) midagi põnevat(geishad, sake vmt.) raja ääres ei märka....
Krt...ma ei mäleta mis katse see oli....aga vaatasin Heixi ja tal juhtus õnnetus ja nagu TIIMI kaaslased ikka,võtsin ka raja äärde ja ootasin järgi :D:D
Nii naljakas ralli oli...üle pika aja oli lõbus
Nojah,ettevalmistus ralliks jäi kesiseks ja sellest ka apsud.irw alati on nii,et kui ralli läbi,siis on selline tunne,et vot nüüd alles paneks...noh meeldib peale kaotatud kaklust rusikatega vehkida.
Tegelikult pean sõidustiili muutma...eile lõhkusin kolmel katsel käigukasti.
PS.Krusa,sa pead ikka PS3 hankima,see ei jookse kokku...ja Jaapan ju tulekul!