Jaapani ralli II päev

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Ollu
algaja kommentaator
algaja kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas Ollu »

siin siis mõned service pildid.värsked, tegin need umbes 2 tundi tagasi

http://fotoalbum.ee/photos/oliverrauam/sets/
chilu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas chilu »

Petter on siis 18 katse kinni pannud
:cheers:
Kiiver
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Kiiver »

Deem ikka korralik romuralli, eks võidab see kes terveks jääb
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Ei see Jaapan ikka on üks raske ralli mulle tundub.
Aga kas Jaapanis võib väikseks teguriks olla ka ajavahe ja kas see võib segada kaardivalmistamist.
Nag väike väsimus ja pea pole selge.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Kama2
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Kama2 »

chilu kirjutas:Petter on siis 18 katse kinni pannud
:cheers:
Petter pani ka 14, 15 ja 16 katse ka kinni. Loebi ja Grönu ju pole, nüüd hea lajatada...Tahab veel enne hooaja lõppu midagi näidata.
toriseja
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas toriseja »

paeva l6puks urmo oma 1600ga veidi ootamatul yldi 16. kohal ;-) ei taha kyll kellegi eba6nne, aga loodame et homme t6useb veel, sest selge et puhta s6iduga on muidu vertsudest ilmv6imatu ja ennidest ilma ja teede t6ttu ka ysna keeruline ette j6uda
uhtikas
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 1

Postitus Postitas uhtikas »

aix kirjutas:Kas publikukatsetest otseülekannet pole seekord?
Jaapanis vist jah tehnoloogia arengu probleemid, et otseülekandeid ei ole ja ei tule :lol:
Küll aga lubab wrc.com Iirimaalt otsepilti näidata.
Kahju kohe Jaapanlastest - Ollu leidis ka poest vaid sellise fotoka, millega ainult seisvaid objekte jäädvustada :D
Ollu
algaja kommentaator
algaja kommentaator

Postitus Postitas Ollu »

mul on tegelikult paar videot paariskatsest, ma proovin need üles saada homme, täna aeg magama minna
Karmen
---
---

Pealtvaatajad Jaapani rallil?

Postitus Postitas Karmen »

Lihtsalt selline tähelepanek, et Jaapan on vist MM-sarja kõige publikuvaesem võistlus. Vaielge, kellel on numbrid ette anda!

Varasemate aastate incaridest paistab raja servas paar kollast vesti (turvad?) ja mõned sinistes, punastes ja ka kollastes jopedes tüübid (Subaru, Mitsu ja Suzuki VIPid?). Ja siis võibolla veel mõned inimesed, kes koju ei pääse. Tegelikult, ülesõitudel on rahvast küll, aga katsetele nad millegipärast ei roni. Ma ei leidnud kahjuks selleaastast pileti hinda, aga mõni aasta tagasi oli hinnaklass umbes selline, et Walesi rallipassi hinna eest sai vaadata ühte korduvkatset ja rallipassi kui sellist neil polnudki siis. Tegelikult, kui katsete kaarte vaadata, siis sinna nagu väga ei pääsegi vist.

Nad on teinud ka mingi loenduse publiku kohta http://www.rallyjapan.jp/e/2007flash/spectators1027.pdf
Aga need summad tunduvad mulle statistikuna suht küsitavad. Nende arvude järgi tuleb eeldada, et inimesed olid kogu päeva samas kohas. Tõenäoline on siiski, et paljud käisid päeva jooksul nii servises, metsas kui ka publikukatsel. Võrdluseks sellised numbrid, et Soome rallil käis tänavu 300000 inimest, mõni aasta tagasi oli eestlasi Soome rallil ca 10000 pealtvaatamas.
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus »

Jaapanis ei ole traditsiooni minna katsetele vaatama, välja arvatud spetsiaalsed alad paaril katsel. Üks selline koht on Rikubetsu katsel, kus Grönholm välja sõitis eile otse publiku ees.
Karmen
---
---

Postitus Postitas Karmen »

Nojah, nii ongi, et pole populaarne. Mõtlesin ajaviiteks otsida, et kui palju on olnud Soomlaste Killeril ühekorraga publikut. Soome ja Jaapan pole rallitraditsioonide poolest küll samas mõõtkavas, aga sinnamaani ma oma uurimisega nagunii ei jõudnud, sest vahepeal köitis mu meeli järgmine number:
SS1 Killeri 1

Millions of estonians were gathered to Killeri stage to cheer for Markko Märtin. It was raining very heavily but it's part of Rally of Finland too.
Race had begun and show has been started with real race again.
http://www.tangoteam.com/?q=node/11

Huvitav!
Timole
Kontakt:

Postitus Postitas Timole »

Vaatasin ennist eelmiste paevade sisekaamerate ülesvõtteid ja sealt eriti hasti naha kui vahe rafast katsetel on. Seega nagu juba 2 paeva on naidanud, ka valjasoites vaga raske tagasi saada.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Ega neil seal vist ei olegi end kuhugi eriti mahutada. Teed on nii kitsad ja tee kõrval on ka kohe võsa. Kui selle katsete publikuvaeguse tõttu just rallit ära jätma ei hakata, pole mul sellest küll eriti sooja ega külma. Vähemalt ei ole rahvast ohtlikes kohtades nii palju.

Ja kõigest hoolimata suutis keegi Petterile ju kivi teele panna...
gaas on endiselt laiffi
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Erki kirjutas:Ega neil seal vist ei olegi end kuhugi eriti mahutada. Teed on nii kitsad ja tee kõrval on ka kohe võsa. Kui selle katsete publikuvaeguse tõttu just rallit ära jätma ei hakata, pole mul sellest küll eriti sooja ega külma. Vähemalt ei ole rahvast ohtlikes kohtades nii palju.

Ja kõigest hoolimata suutis keegi Petterile ju kivi teele panna...
Ma ei usu et keegi Petterile selle kivi ette pani. Samasugune juhus oli selle aasta soome rallil Leustu katse peal, kus eelnev auto tõmbas korraliku kivi maa seest välja ja täpselt keset teed. Üks raja ääres olev soomlane läks ja tõstis kivi eest ära (kuna järgmine pidi olema Hirvonen) ja mehest sai peaaegu Rahvuskangelane. Küsisime et kui oleks olnud järgmine loeb kas siis ka oleksid kivi ära tõstnud, siis naljaga pooleks ütles et loomulikult mitte.
Aga kivi oli tõesti suur ja ma olen kindel et hirvonen oleks selle pärast ikka korraliku crashi pannud, kuna kurv oli selline viienda käigu kurv.
Pika jutu mõte oli see, et nüüd nägin oma silmaga milliseid kivikamakaid on suuteline wrc auto maa seest välja kaevama.
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Ja mõte oli ka see ,et soomlased hindavad ka teisi wrc sõitjaid mitte ainult põtru.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Vasta