Naljanurk
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
See on ülikõva luguErki kirjutas:Mul on bemmil uued kummid!

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
No nii, nüüd siis ka minu elus väga hämmastavaid hetki! Tegelikult päris naljaks juhtum! Eile õhtul sõitsime tuttavaga Tartus mööda riia tänavat kesklinna suunas! Kell oli öösel poole ühe aegu kuskil! Ennem riia tänava veadukti jäi silm raudtee viaduktil toimuvale! Ja mis vaade meile seal avanes!? Raudtee vagun ja üks mees lükkab seda jaama suuna!? Sõitsime alt läbi, ei uskunud oma silmi ja keerasime tagasi, et kontrollida! Ja tõsi mis tõsi, mees lükkab üksi suurt vagunit jaama suunas! Tükk aega silmitsesime ja ei uskunud! Aga vaatepilt oli üsna omapärane ja naljaks!
Ameeriklane ja venelane põrgus.
Ameerikalne ja venelane surevad ära nii enam-vähem üheaegselt ja saavad siis valida, et põrgusse lähete te mõlemad anyway, siin pole mingit küsimustki, aga te saate valida kas ameerika või vene põrgusse. Mõlemad siis nagu et "Aga mis seal vahet on?" Ei no väga lihtne, ameerika põrgus peab sööma ämber s*tta päevas, vene põrgus kaks ämbrit s*tta päevas. Ameeriklane kohe, et no mis siin ikka, kodumaa põrgusse muidugi. Venelane mõtleb ja mõtleb, et Ameerika blät on meid 50 aastat maha peksnud ja nii ja naa, ai blät ma lähen ikka kodumaale, ma ikka siin elanud ja siin surnud ka, ei ma lähen ikka vene põrgusse ära. No saavad siis mingi aja pärast kokku ja venelane küsib ameeriklaselt: "No kuidas on siis?" "Ei no mis seal on. Hommikul tõmbad ämbri täie s*tta kerre ja siis on juba lihtne, ülejäänud päevast tee mis tahad. Aga kuidas sul on?"
"Ah meil on ikka nagu vanasti - kord on s*tt otsas, siis on jälle ämbrid kadunud."
Ameerikalne ja venelane surevad ära nii enam-vähem üheaegselt ja saavad siis valida, et põrgusse lähete te mõlemad anyway, siin pole mingit küsimustki, aga te saate valida kas ameerika või vene põrgusse. Mõlemad siis nagu et "Aga mis seal vahet on?" Ei no väga lihtne, ameerika põrgus peab sööma ämber s*tta päevas, vene põrgus kaks ämbrit s*tta päevas. Ameeriklane kohe, et no mis siin ikka, kodumaa põrgusse muidugi. Venelane mõtleb ja mõtleb, et Ameerika blät on meid 50 aastat maha peksnud ja nii ja naa, ai blät ma lähen ikka kodumaale, ma ikka siin elanud ja siin surnud ka, ei ma lähen ikka vene põrgusse ära. No saavad siis mingi aja pärast kokku ja venelane küsib ameeriklaselt: "No kuidas on siis?" "Ei no mis seal on. Hommikul tõmbad ämbri täie s*tta kerre ja siis on juba lihtne, ülejäänud päevast tee mis tahad. Aga kuidas sul on?"
"Ah meil on ikka nagu vanasti - kord on s*tt otsas, siis on jälle ämbrid kadunud."
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
"Warning! Due to overfeeding some pidgeons can become aggressive"

Vaadake ka seda videot siin: http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world

Vaadake ka seda videot siin: http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world

Jari-Matti Latvala
Miikka Anttila
Ford Fiesta RS WRC