Hello everybody. Well, I tell you not continue to participate in this great championship because now I institute, and I have to study hard. Greetings, and thanks everybody.
Nonii mina kiila Fordi häbiplekk olen nüüd endas pettunud ja olen süüdi ka natuke minagi ,et Fordil seis üllatavalt halb on ja seega ma proovin ennast nüüd kokku võtta ja tulla tagasi ,et kasvõi mõne punktiga Fordi meeskonda toetada ja vabandan ka Soome etapi ees kus ma lubasin sõita aga ei jõudnud kohale.
Mul on 9 klass käsil ja see on üks tähtsamaid asju hetkel.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Fordil juba teine järjestikune kohtav hooaeg Nagu needus oleks peale pandud või tõmbame lihtsalt üle oma asjadega... Aga rõõm kuulda kui meeskonna pesamuna kodus tagasi
Riky WRC kirjutas:Hello everybody. Well, I tell you not continue to participate in this great championship because now I institute, and I have to study hard. Greetings, and thanks everybody.
Sad to hear that but i hope to see you again.
Cheers,
Krusa
Krusa kirjutas: Tublid poisid, eriti Sander kellel nüüd ainult üks siht, võita hooaeg(mis on väga raske) ja ralli võitudega Strike-le lähemale liikuda.
esikohta ma ei püüa, aga poodiumile üritan siiski jääda
Minu eest sõidab nii INGLISMAA kui ka JAAPANI minu väike vend ( Riho M teba küll :D:D )
Ise sellel ajal Soomes radasid uurimas ( tegelikult kalal ).
Vähemalt loodan, et vennake mulle ikka 2 punkti toob!!!!
Kohtume Saksamaal.
PS. Jällegi kohutav rally minu jaoks.
Krusa kirjutas: Tublid poisid, eriti Sander kellel nüüd ainult üks siht, võita hooaeg(mis on väga raske) ja ralli võitudega Strike-le lähemale liikuda.
esikohta ma ei püüa, aga poodiumile üritan siiski jääda
Minu eest sõidab nii INGLISMAA kui ka JAAPANI minu väike vend ( Riho M teba küll :D:D )
Ise sellel ajal Soomes radasid uurimas ( tegelikult kalal ).
Vähemalt loodan, et vennake mulle ikka 2 punkti toob!!!!
Kohtume Saksamaal.
PS. Jällegi kohutav rally minu jaoks.
Ja vastus jääb ikka samaks
4 s kord kui seda sõidan ja ikka vihkan Saksamaa asfalti. Aga ütleks siis nii - parem õudne lõpp kui lõputu õudus. Nüüd on see läbi ja näeme parem muda kui asfalti paar rallit.
Poodiumile terv.
Väikesest Rihost on kahju, panid vist raju paugu SS6-l. +10sekki on julm kaotus ühe katse kohta, mis juhtus?
Endast niipalju, et see oli minu parim ralli rooliga, küll mitte parim koht, aga siiski +6,5sekki liidrile on minu jaoks SUUR saavutus. Taktikaliselt sain ka aru mida siiani valesti tegin, hoiame sama suunda.... Nüüd rühime Inglismaale kus rooliga on lausa lust tustida
PS.Riho P.,kui ma poleks SS1 starti maha maganud, siis oleksid viies
Õnnitlen Suurmeistrit Sandrit ilusa võidu puhul Loodame, et oled oma enesekindluse selle võiduga tagasi saanud.
Palju Õnne ka Mister Pans´ile! Ilusat tööd teed puldiga! (ei saa aru kuidas)
Kõva käepigistus ka Krusale!
Minule Saksa tegelikult meeldib aga tulemus mitte. Tegin SS3-s väga totra apsu.
Tänud õnnitluste eest.
Esimese võistluse kohta polnud väga vigagi, arenguruumi on väääga palju.
Loodan Inglismaal veitsa paremini sõita.
Õnnitlused poodiumile.