WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Riho P., ülikõva sõit! Ja üldse Riho-dele tervitusi planeedilt maa.
Milori kolmas koht viis mehe hooaja arvestuses liidriks, hoia seda
Siilikuusk, tundub, et me ei suuda seda Ford-i eelmise hooaja allakäiku peatada, nii kurb kui see ka poleks. Kui Kait Soomeks tagasi, siis ehk veel jõuame midagi teha... samas meil on veel pool hooaega ees ja ei ole mõtet norutama ka hakata, rool kätte ja tuld!!!
Jaksu kõigile Argentiinas,
Krusa
Milori kolmas koht viis mehe hooaja arvestuses liidriks, hoia seda

Siilikuusk, tundub, et me ei suuda seda Ford-i eelmise hooaja allakäiku peatada, nii kurb kui see ka poleks. Kui Kait Soomeks tagasi, siis ehk veel jõuame midagi teha... samas meil on veel pool hooaega ees ja ei ole mõtet norutama ka hakata, rool kätte ja tuld!!!
Jaksu kõigile Argentiinas,
Krusa
-
- III järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Vaadates Kreekas toimunut, siis mul on piinlik võtta vastu õnnitlusi
, kuid ... tänud kingituse eest.
Kas keegi omab ka infot Mitsubishi kadunud pilootide Alex GTI ja Natyfuze kohta?
Krusa ja Siilikuusk, ärge laske ennast häirida ajutisest mõõnaseisust. Pea püsti ja näidake milleks Ford võimeline on!
Millal minu võistluskaaslane Kait areenile naaseb?

Kas keegi omab ka infot Mitsubishi kadunud pilootide Alex GTI ja Natyfuze kohta?
Krusa ja Siilikuusk, ärge laske ennast häirida ajutisest mõõnaseisust. Pea püsti ja näidake milleks Ford võimeline on!

Millal minu võistluskaaslane Kait areenile naaseb?

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
oh ja ah ma ei hakka ültse rääkima mida mina tegin nimelt enne kella üheksat tegin vist mingi 5 restarti nii konsoolile kui netile sain tuppa sõitisn ära ja järgmine katse jälle mõlemalle restart ei tea mis mu net endast arvab aga jube lihtsalt ja peale sellist trianglit oli viimane asi mida suutsin teha normaalselt sõita seega väga jube
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
ARG ajad ja reeglite jutt tuleb õhtul u.22 ajal.
Enda sõidust: SS2 jooksis PS kokku kui olin toa ära teinud. Peale seda suutsin sõidu täiega peeti keerata. 3x teelt välja, sellistes kohtades kus kõige vanem vanaema oleks ka seenekorvikesega silmad kinni kiiremini ka läbi läinud... Peab taaskord tõdema klassikaks saanud lauset "Kui ikka mees on mäda, siis ei ole vaja rooli ronida".
Enda sõidust: SS2 jooksis PS kokku kui olin toa ära teinud. Peale seda suutsin sõidu täiega peeti keerata. 3x teelt välja, sellistes kohtades kus kõige vanem vanaema oleks ka seenekorvikesega silmad kinni kiiremini ka läbi läinud... Peab taaskord tõdema klassikaks saanud lauset "Kui ikka mees on mäda, siis ei ole vaja rooli ronida".
-
- II järgu kommentaator
Registration
Hi guys! I just register on the forum; it was hard work because I could'nt really understand your language!
I hope you guys are going to talk to me in english!!!
This championship is really good, I'm gonna do my best to stay the first european! And to keep my 4st place at the general!
See you! Ludooowrc
I hope you guys are going to talk to me in english!!!
This championship is really good, I'm gonna do my best to stay the first european! And to keep my 4st place at the general!
See you! Ludooowrc