thnx, et ytlesid. teadsin ka nyyd tõmbama panna.Burns kirjutas:Demo juba üleval ja panin ka alla laadima, eks näis mida see endast kujutab![]()
Aga kas demot saab siis netis mängida? (rääkisid heixiga netis kimamisest)
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Ma mõtlesin täisversiooni mängimist, siis kui see millalgi müüki tulebMatthiew kirjutas:thnx, et ytlesid. teadsin ka nyyd tõmbama panna.Burns kirjutas:Demo juba üleval ja panin ka alla laadima, eks näis mida see endast kujutab![]()
Burns kirjutas:Ma mõtlesin täisversiooni mängimist, siis kui see millalgi müüki tulebMatthiew kirjutas:thnx, et ytlesid. teadsin ka nyyd tõmbama panna.Burns kirjutas:Demo juba üleval ja panin ka alla laadima, eks näis mida see endast kujutab![]()
Milliseid teisi mänge ootad,tean et sega ralli on veeel tulemas aga rohkemat mitte. Settingute alt võtad controller ja sealt valid millist nuppude asetust puldile soovid. Kolmas varjant oli selline kus select nupuga sai kaamerat muuta.Matthiew kirjutas:kuule ei ole midagi, ma endale täisversiooni kyll ei osta, see sygis liiga palju teisi mänge. võibolla kevadel asjaolude kokkulangemisel tuleb ka minu koju dirti täismäng aga mitte veel niipea
aga mängust nii palju, et see juhitavus on kyll kahtlane jah, auto läheb hästi katki kuigi tagant nagu väga ei lähe, meelega võtsin kässarit ja lasin selg ees ja natuke kylg ees seina aga nagu ei läind väga katki. kas demos saab kaamerat vahetada? nagu klõpsisin nuppe aga ei kaamera ei muutund
aa aitähh, no ntx tuleb septembris Stuntman: Ignition ja hiljem Need For Speed Prostreet, kevadel GTA 4, Gran Turismo 5Burns kirjutas:Mis teisi mänge ootad??? Settingute alt võtad controller ja sealt valid millist nuppude asetust puldile soovid. Kolmas varjant oli selline kus select nupuga sai kaamerat muuta.Matthiew kirjutas:kuule ei ole midagi, ma endale täisversiooni kyll ei osta, see sygis liiga palju teisi mänge. võibolla kevadel asjaolude kokkulangemisel tuleb ka minu koju dirti täismäng aga mitte veel niipea
aga mängust nii palju, et see juhitavus on kyll kahtlane jah, auto läheb hästi katki kuigi tagant nagu väga ei lähe, meelega võtsin kässarit ja lasin selg ees ja natuke kylg ees seina aga nagu ei läind väga katki. kas demos saab kaamerat vahetada? nagu klõpsisin nuppe aga ei kaamera ei muutund
Siis on mida oodataMatthiew kirjutas:aa aitähh, no ntx tuleb septembris Stuntman: Ignition ja hiljem Need For Speed Prostreet, kevadel GTA 4, Gran Turismo 5Burns kirjutas:Mis teisi mänge ootad??? Settingute alt võtad controller ja sealt valid millist nuppude asetust puldile soovid. Kolmas varjant oli selline kus select nupuga sai kaamerat muuta.Matthiew kirjutas:kuule ei ole midagi, ma endale täisversiooni kyll ei osta, see sygis liiga palju teisi mänge. võibolla kevadel asjaolude kokkulangemisel tuleb ka minu koju dirti täismäng aga mitte veel niipea
Eeee... auslat öelda ei teagi. Eks ma uuri sutsu.Heix kirjutas:Kas sellejaoks mingit veebilehte pole kus aegu näeb?Burns kirjutas: Kui ka ilma netis sõites rallitada siis lähevad kõik ajad ka netti ülesse, seda nii katsete tulemused kui ka rallide üldajad. See on päris positiivne.