NõustunSiilikuusega. Selline passimine ja ürituse pidurdamine on nõme. Sügav kaastunne osalejatele kes jagasid ühte PS-i.
Enda sõitu ei kommentaari. Päev oli ülimalt s*tt ja koju jõudes liialdasin konjakiga. Tubli Kait! isgi siis, kui ma poleks marjul(väikese algustähega) käinud oleksid sa mulle ära andnud.
alk kirjutas:irw ma ei tea,kas sebra... on mingi eputrilla või meeldib talle,et kõik rahvas vaatab tema etteastet,aga see oli nüri...kõik sõidud me pidime terve kooseisuga ootama tema järgi.Võibolla peaks reeglitesse sisse kirjutama,et tahtlik võistluse pidurdamine on keelatud.Vend lihtsalt ootas millal Riho p;Sander ja Pants on sõidu lõpetanud ja alles siis startis.Tuba kestis 40 minutit ja kohal oli 10 osavõtjat.
Tuba kestis 40min? Kuidas see võimalik on?
PS.Strike, tagantjärgi õnnesoovimine pidavat olema kiftim Õnnitlused!
Sorry,mitte tuba vaid esimese ringi võistlus.Võrdluseks: teine ring võttis aega 32 minutit ja seal oli 13 võistlejat.Sebra... istus lihtsalt toas ja ootas ära kiiremate sõitjate ajad ning alles siis startis.Julgelt 12 minutit kestis võistlus kauem.
Uus-Meremaal tõime rajale täiesti uue masina. Uue autoga harjumine võtab palju aega, aga loodame hooaja teises pooles korralike tulemusi näidata.
Meeskonna kaaslaste ees vabandused kehva etteaste eest NZ-s.
See ei ole enam lihtsalt mängimine. See on juba tõsine sport.
Kardan, et kui varustuse tase ja hinnad sama kiiresti edasi arenevad, siis ilma sponsoriteta kaugele ei jõua.
Erry, kuidas sinu tool vastu on pidanud? Kas ost tasus end ära?