Kiddo soon 5000!
Vaevalt see kedagi huvitab aga kord olin mingil auto(või oli see ralli)krossil. Ja minust u. 15m. eemal sõitis üks veoauto puu otsa.
gaas on endiselt laiffi
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
Diagnoos: rallisõltlane

Ma olin Matsil kohtunik, ja äkki märkasin, et üks krokodill ei võtnud kurvi välja ja tuiskas läbi võsa minu poole....
õnneks oli üks mänd tugevam aga selleks ajaks olin ma jub aseal kadunud muidugi... pärast ei jõudnud ära naerda...
õnneks oli üks mänd tugevam aga selleks ajaks olin ma jub aseal kadunud muidugi... pärast ei jõudnud ära naerda...
III järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
IV järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
II järgu kommentaator

Olin seal ka kohal ja nägin pealt seda aga olin ise natuke kaugemal sellest.Erki kirjutas:Vaevalt see kedagi huvitab aga kord olin mingil auto(või oli see ralli)krossil. Ja minust u. 15m. eemal sõitis üks veoauto puu otsa.
TUBLI OLED EESTIMAA
algaja kommentaator

Mina kahjuks ei ole kunagi ühelgi rallil käinud. Samas tundub natuke ohtlik ka kuskil raja ääres seista. Kõige rohkem tahaks F1-le minna, kuigi seal näeb neid autoid vaid hetkeks, oleks kogemus omaette.
Hooaja Rallivõlur

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Hooaja Rallivõlur

Noh, kui siin sellistest napikatest a´la "Õnnesärgis Sündinud"-teema lahti läks, siis mul on ka üks üsna napp pääsemine välja käia. See oli Rahva ralli Kehtna etapil. Sai seal pilti tehtud. Suures õhinas sai nautke liiga raja äärde ronitud. Tuli üks BMW, kel läks asi tiba käest ära. Järgmine hetk andsin jalgadele valu, sest asi põrutas otse joones minu suunas ja vuhises siis ´ca meetri kauguselt tagumiku tagant läbi.
Enam nii teeäärde ei roni.
Aga pildi sain tehtud:)

Enam nii teeäärde ei roni.
Aga pildi sain tehtud:)