Ojaaa minu rootsi oli hea olen väga rahul ,sest läksin külmalt peale aga see eest oli hea tunne sees eilsest EESTI-ANDORRA mängust kui eesti juhtis ja viimasel minutil lõi andorra viigivärava aga viimasel lisaminutil lõi eesti veel ühe värava ja eesti võitis 2-1 mäng oli hea aga rallist rääkides siis ainuke viga oli see ,et 6 katsel sõitsin ühele inimesele otsa aga ta jäi suht terveks ainult mõned luumurrud.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Riho, eelmise hooaja võiduauhinna paketist oli puudu 2005a. DVD. See saadeti nüüd wrc.com-st tagant järgi. Seega Sinu auhinna komlekt saab olema nüüd täiuslik
Me oleme jõudnud omadega nüüd nii kaugele, et peame fikseerima startimise ajad, kes hakkab sõitma 21-ses ja kes 22-ses ringis. Muidu me ei mahu enam varsti ära. Esimeses ringis peab olema vähemalt 12 pilooti.
Kes on nõus startima sel hooajal kell 21.00?
Ma oleksin nõus aga ma ei jõua 100 prossa 21 sesse kuna ei tea kuidas võistlustega kooli ajal on ,sest need ka tavaliselt kolmapäeviti a muidu peaks mulle see sobima.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Tere üle pika aja minu poolt! Njah 2 esimest rallit on jäänud minu poolt osa võtmata, kuna meil on kodus kuts, kes ei suuda minut aega ka rahus olla Eile kui üritasin sõita, olex äärepealt pleikari riiulist maha tõmmanud Ex edaspidi üritan ikka osaleda, kui koerale lapsehoidja niikauaks leian
vidrik kirjutas:see mis puutub mehhiko ralli kohta minu arvamus on et, väga keeruline ja raske ralli igast nurgad ja hüpped, konarused jube ralli ühesõnaga
Argentiina ju põhimõtteliselt sama,väljaarvatud teekate.Argentiina mul aga üx lemmikutest.Nii et .................
mina üritan ka 21.00 stardis olla. nüüd hakkab rooliga sõit ka enamvähem välja tulema mehiko puldiga sõidetud ajad on juba ületatud. Kel veel rooli pole siis ruttu poodi
Meie Rihod ei sõida kunagi koos nii et pole vist vahet kas P sõidab kl 21.00
ja M kl. 22.00 või vastupidi. Aga Krusa aitäh sulle plaadi eest. See on ülikõva
auhind!!! Oleme noore Rixiga väga õnnelikud.