Mis puudutab Rootsit siis SS1 täielik õudus, eriti katse lõpp kus no ei suuda seal tee keskel autot hoida, ääres aga võtab hoo nii kinni. Arvan, et rooliga seal tunduvalt lihtsam sõita.
Rootsi ei ole mu lemmik,niiet eks vaatab kuidas välja kukub...igatahes põhjadest jäävad ajad 5-10 sekki.Noh järgmisel nädalal saab puhkus otsa,eks siis on rohkem aega harjutada.
Kõik lootused siis Krusa ja Kaiti peal...kahju et Kiila osa ei võta,tal Rootsis super ajad...
Võimalik, et Rootsi rallist liitub meiega veel üks välissõitja. Kui, siis lisame ta UA Racing Team-ga. "Patrickhate" peaks olema online-s sõitjatele tuttav
Jess nii ma ka siis arvatavasti hilinejate stardis kohal ja proovin endast kõik anda kuna kui sain teada ,et läen jalkat vaatama siis jäsinka trenni sinna paika aga punktid tulevad kindlasi ära.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Palju õnne Vidrik ka minu poolt. Õnne ka kõigile tänaseks ralliks. Rihod on täna jälle väljaspool arvestust, kuna sõidame endiselt puldiga. Õudukas! Järgmiseks ralliks peaks rooli kätte saama
tänud kõigile õnnitlemast ja see mis ralli kohta puutu siis ütleks et oli väike hooaja avaralli närv sees ja päris palju vigu tuli muidu oli tore ja teiega kimada.
Burns kirjutas:Ralli läks nagu läks- kolmel katsel suutsin päris head "pirukad" panna aga noh, ega me mõisa peale sõida
Täpselt!!! ei sõida mõisa peale.
Enda ralli oli täitsa masendav
Vead sellistes kohtades, kus eales neid oodanud ei oleks, siis veel närvitse selle pärast, et kas kukkun välja või ei.
Kogus see jama viis keskendumise 0´i lähedale ja tuligi selline sõit!
Vähemalt lõpetasin
Õnnitlused kõigile ette ära ja kohtume teisipäeval
Esmalt suurimad õnnitlused suvistele sünnipäevalistele!
Sander pea püsti! Pole veel teada mida Ludooo, Natyfuze ja Okarina tänases kolmandas sõidus teevad, kuid isiklikult olen suht veendunud, et ega sa seekordki kuivade riietega koju ei naase.
Kait-Kait-Kait!!! Mida küll sinuga peale hakata? Juba kolmandat hooaega saeme omavahel sajandike seibideks. Ilma sinuta vast polekski see rally nii pingeline ja huvitav. "Kord Vestman peal ja Piibeleht all, ning siis jälle vastupidi."
Milor kirjutas:Esmalt suurimad õnnitlused suvistele sünnipäevalistele!
Sander pea püsti! Pole veel teada mida Ludooo, Natyfuze ja Okarina tänases kolmandas sõidus teevad, kuid isiklikult olen suht veendunud, et ega sa seekordki kuivade riietega koju ei naase.
Kait-Kait-Kait!!! Mida küll sinuga peale hakata? Juba kolmandat hooaega saeme omavahel sajandike seibideks. Ilma sinuta vast polekski see rally nii pingeline ja huvitav. "Kord Vestman peal ja Piibeleht all, ning siis jälle vastupidi."
Kui ma õigesti arvutasin,ssi 0.34 sekiga jäid peale
Õnnitlused