Õnnitlused Sandrile Milorile ja Kait-ile.
Sidruni meeskond on alustanud päris hästi, tänud Mr.Pants-ile 4 koha eest ning ka teistele liikmetele. Iga punkt on tähtis, et võita meeskondlik tiitel
Nonii esimene soit Fordiga ikka jumala peese aga vata rootsis läheb Ford vähemalt voidu peale vähemalt mina ja vaadates meie meeskonda siis voiks sealt isegi enamat tulle seega hoidke alt mina lähen Rootsit voitma ja potentsiaali mul selleks on.:):):)
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Sander kas su roolil nag rooli kuljes pole neid nuppe millega saab gaasi ja pidurit vajutada.Ma tean ,et mul on kodus ka mingi logitech rool ja seal nupud kuljes ja kui ma vahest proovin siis ega ma pedaale kull kasutama ei hakkaks.Nuppudega ikka lebo.
>
0
kiilakass kirjutas:Sander kas su roolil nag rooli kuljes pole neid nuppe millega saab gaasi ja pidurit vajutada.Ma tean ,et mul on kodus ka mingi logitech rool ja seal nupud kuljes ja kui ma vahest proovin siis ega ma pedaale kull kasutama ei hakkaks.Nuppudega ikka lebo.
Proovisin nuppudega kaa, aga ei oska nuppudega sõita. (Küll läheb siis käiguvahetus sassi või unustasin gaasi anda-Ühesõnaga ei tule midagi välja. )
Ühe jalaga sõites on vähemalt mingi võimalus
Täna proovisin Rootsit ja ei ole üldse rahul. Seal on vaja kahte jalga
kiilakass kirjutas:Njah ma arvan ,et mina proovin puldiga hakkama saada ja ma arvan ,et puldiga võib ka hästi hakkama saada.
Aga miks sa rooliga ei sõida?
Kuidas muidu teil Rootsi treeningud kulgevad?...minul igatahes kehvalt.
Nagu ma eelmine hooaeg ütlesin: "Rootsi rally pole minu rally"
Enda ralliga...ei oskagi midagi öelda. Neljal katsel suutsin eksida aga eks trenni jäi ka väheseks ja ikka jube raske on uuesti ümber harjuda, kui oled F1te koguaeg sõitnud.
Aga Rootsi hakkas juba eile vaikselt tulema v.a SS3 kus suutsin oma parimale ajale ikka veel 6 sekki kaotada.
NB! Sander, vaadates sinu SS1 sõitu eile Rootsis siis ei ütleks küll, et see sinu jaoks mingi kannatuste rada oleks
Eile sain rooli kätte!
Muutused on suured, vahetasin vaadet. Kui enne vaatasin ülevalt, siis nüüd kapoti pealt. Automaat käigukast lendas nurka ja asemele tuli manuaal...
Krusa kirjutas:Eile sain rooli kätte!
Muutused on suured, vahetasin vaadet. Kui enne vaatasin ülevalt, siis nüüd kapoti pealt. Automaat käigukast lendas nurka ja asemele tuli manuaal...
Ma ei suuda rooliga midagist teha see natuke ebamugav minu jaoks aga rootsi on mega ralli ja vb t'na hakkan ka tugevate treeningutega peale aga mis sander on ennemgi r''kinud et oh jah see ei tule mul uldse v'lja aga v'lja on tulnud monikord ka voit.
>
0
Krusa kirjutas:Eile sain rooli kätte!
Tundub, et puldi vendasi jääb järjest vähemaks. Mina aga jään puldile truuks senikaua, kui PS3le rallimäng väljas ja ka Rallifoorumi võistlus sellega hakkamas.