WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
ütleme nii et rääkisin netis oma tuttavaga kes peaks teadma rohkem kui meie siin või siis enamus meist nendest asjadest ja ütles on öeldud et tahetakse saada jõuluhooajaks mäng lettidele! nii ta mulle täpselt ütles ja eks ma ikka pressin igakord kui räägin teda ,et kas on mingit lisa inffi tulnud.Burns kirjutas:Rääkisin Kambuga ükspäev ja ta mainis, et Soome rallil keegi oli rääkinud sellist asja, et PS3-le WRC mäng ikka tulemas. Teab keegi lähemalt midagi, võiks siia ka inffi ülesse panna.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Selge, eks ootame ja vaatama aga sulle JÕUDU, ürita siis inffi saada.vidrik kirjutas:ütleme nii et rääkisin netis oma tuttavaga kes peaks teadma rohkem kui meie siin või siis enamus meist nendest asjadest ja ütles on öeldud et tahetakse saada jõuluhooajaks mäng lettidele! nii ta mulle täpselt ütles ja eks ma ikka pressin igakord kui räägin teda ,et kas on mingit lisa inffi tulnud.Burns kirjutas:Rääkisin Kambuga ükspäev ja ta mainis, et Soome rallil keegi oli rääkinud sellist asja, et PS3-le WRC mäng ikka tulemas. Teab keegi lähemalt midagi, võiks siia ka inffi ülesse panna.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Sain natuke Kait´ga netis sõita- ausalt öelda masendav, c 6-7 sekundit katsel pähe saada. Aga jube harjumatu oli sõita ka, pole juba oi-oi-oi kui pikka aega seda mängu mänginud. Ja eks see Peugeot ole ka nagu ta on, harjumatu see 5 käiguline käigukast. Aga annan homme endast parima.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:

Seoses Peugeot Sport meeskonna eemale tõmbumisega rallispordist vahetus piloodi nr.27 Burns-i meeskond.

Subaru World Rally Team ja piloot nr.8

RFCO poolt saadetud eksperdid leidsid läbiotsimise käigus Erry kontorist 700 lehekülge tehnilist informatsiooni uue Ford Focus WRC kohta! Juurdlus jätkub...
Viimati muutis Krusa, 14 Aug 2007, 16:52, muudetud 1 kord kokku.
-
- II järgu kommentaator
Vinge Shakedown oli
Huvitav kelle eelmise aasta Citroen´i ma endale sain???
Käigukast puhta pilbasteks sõidetud.
Pole sugugi hea sõita kui vahetad ühe käigu ülesse, aga kast paneb kaks käiku ülesse.
Mehaanikud murravad pead ja loodame, et homseks jõuab tehasest töökorras käigukast kohale, muidu peab semi-automatic´uga edasi töristama.
Homme hommikul lähen meeskonna kirurgi juurde ja vaatame, mis ta kostab. Kas lubab rajale või ei luba
Loodame parimat

Huvitav kelle eelmise aasta Citroen´i ma endale sain???
Käigukast puhta pilbasteks sõidetud.
Pole sugugi hea sõita kui vahetad ühe käigu ülesse, aga kast paneb kaks käiku ülesse.
Mehaanikud murravad pead ja loodame, et homseks jõuab tehasest töökorras käigukast kohale, muidu peab semi-automatic´uga edasi töristama.

Homme hommikul lähen meeskonna kirurgi juurde ja vaatame, mis ta kostab. Kas lubab rajale või ei luba

Loodame parimat

Millal täpsem info tuleb?Subaru World Rally Team ja piloot nr.8 Erry.
RFCO poolt saadetud eksperdid leidsid läbiotsimise käigus Erry kontorist 700 lehekülge tehnilist informatsiooni uue Ford Focus WRC kohta! Juurdlus jätkub...