WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Tere kõigile üle tükiaja ka minupoolt.Krusa kirjutas: Särgid pole valmis ja loosimiseks spets. kokkutulekut ei tule. Põhjuse kirjutab siia täna-homme Heix.
Põhjus on ausalt öeldes minujaoks väga väga nõme. Esmaspäeva õhtul pidin andma särgid töösse kuid lõunal otsustas läpparil minna taaskord kõvaketas

Endal väga nõme tunne seepärast, Siirad vabandused

Loodan, et asi laabub siiski lõpuks kuidagi positiivselt.

-
- Kontakt:
Tekib küsimus ,et nag ma aru saan siis tuleb välismaalt meile ka päris palju sõitjaid ,et asi ei muutuks keeruliseks ,et nag mis kell keegi sõidab siis võiks ju välissõitjatele öelda ,et nad sõidaks siis kas ainult 21 või 22 kui see poleks ebaaus.
Muidu võib ju tekkida segadusi tuppa mahtumisel.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Hea point. Arvatavasti nii u. teemegi.kiilakass kirjutas:Tekib küsimus ,et nag ma aru saan siis tuleb välismaalt meile ka päris palju sõitjaid ,et asi ei muutuks keeruliseks ,et nag mis kell keegi sõidab siis võiks ju välissõitjatele öelda ,et nad sõidaks siis kas ainult 21 või 22 kui see poleks ebaaus.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Reede õhtul Ouninpohja ääres toimub uue hooaja meeskondadesse loosimine. Korraldajad on otsustanud, et hooaega alustame viie meeskonnaga. Ühes meeskonnas on viis pilooti. Selleks, et ei tekiks ebavõrdseid meeskondi valisime välja TOP10 sõitjat kes saavad meeskonnad esimestena.
TOP 10: Mr.Pants, Sordo WRC, Sander Gryn, Riho P., Milor II, Kait, Krusa, Riho M., Riky WRC, Ludooowrc.
TOP 10: Mr.Pants, Sordo WRC, Sander Gryn, Riho P., Milor II, Kait, Krusa, Riho M., Riky WRC, Ludooowrc.
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
Oleks see vaid nii!!!Burns kirjutas:Mis siis juhtus??? MotosportSander Gryn kirjutas:Mina saan hakkata alles korralikult võidu ajama alates 30.september![]()
Senikaua olen Kipsis![]()
Oma lollus, tegin saltosi, yhekorra ei õnnestunud ja sellest piisas.
Lahtine sääreluu murd

Täna proovisin korra puldiga ka sõita ja see oli kohutav.
Jäin oma aegadele mingi 20seki alla.
KOHUTAV!!!
-
- II järgu kommentaator
-
- Kontakt:
Näha on ,et Ford on ainuke meeskond kel on räigelt ikka puhast Eesti verd võrreldes teistega.Mul jäi ikka tglt karp lahti kui kuulsin ,et saan Fordiga sõita seda oli ikka mõnus kuulda ja siis läks karp lausa puruks kui nägin me meeskonda sest selle meeskonnaga me veel näitame ülitugevatele sidrunitele kes taga see magab
.

Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
Minu poolest toimub ja samade reeglite järgi mis eelmisedki korrad e. esimesed 8 + meeskond.alk kirjutas:Kas ennustusvõistlus toimub?Jääb kõik samaks?
Algav hooaeg ei tule ka ennustus sõpradele kerge. Meeskonnad on suht tasavägised ja hetkel ei näe pea-et ühtegi pilooti 26-st, kes ei konkureerik esi kaheksasse.
Meeldivat ja pingelist stressamist kõigile!!

Tahtsin omalt poolt küsida, et kuidas hooajamaksuga jääb?

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Asi kisub hapuks jah.erry kirjutas:Ilmselt pean omale advokaadi võtma.Krusa kirjutas:RFCO TEADAANNE
![]()
Uued meeskonnad loositud ja üles pandud!
RFCO UURIMISE ALL
![]()
Subaru World Rally Team ja piloot nr.8Erry.
RFCO-le on esitatud kaebus, seoses Ford BP Rallye Sport meeskonna salajaste dokumentide kadumisega.