Viru Ralli
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Pakun, et ka teiste masinatega välja sõites saab haiget ehk pigem siis juba kõikidele kohustuslik. Kuigi teada on, et tagumise otsa sõitjatel on finantspool kehvapoolsem...Kenny kirjutas:Hispaanias on HANS kohustuslik, minu teada, pärast üht ränka avariid. Eestis võiks olla ka N ja A rühmal.Või mis?
Finants finantsiks, aga ise enda turvilisuse eest ei ole ju ükski summa kokku hoidmist väärt!cali kirjutas:Pakun, et ka teiste masinatega välja sõites saab haiget ehk pigem siis juba kõikidele kohustuslik. Kuigi teada on, et tagumise otsa sõitjatel on finantspool kehvapoolsem...Kenny kirjutas:Hispaanias on HANS kohustuslik, minu teada, pärast üht ränka avariid. Eestis võiks olla ka N ja A rühmal.Või mis?
-
- Reactions: 0
Ei pea ju tegema Hansu kohustuslikuks...minul kyll ei ole seda 25 tuhandet taga taskus yle. Edusamm oleks seegi kui kõik kasutaksid tavalist kaelakaitset.AS kirjutas:Finants finantsiks, aga ise enda turvilisuse eest ei ole ju ükski summa kokku hoidmist väärt!cali kirjutas:Pakun, et ka teiste masinatega välja sõites saab haiget ehk pigem siis juba kõikidele kohustuslik. Kuigi teada on, et tagumise otsa sõitjatel on finantspool kehvapoolsem...Kenny kirjutas:Hispaanias on HANS kohustuslik, minu teada, pärast üht ränka avariid. Eestis võiks olla ka N ja A rühmal.Või mis?
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Sellega saavad sõitjad ikka ise hakkama. Ning see ei sega autost välja ronimast. Hans ei ole kinnitatud auto ega istme külge. Vaid väikeste rihmadega kiivri külge.ivark kirjutas:Sihuke rumal küsimus, et kas seda Hansi saab sõitja ise kinnitada, või on selleks mehaanikute abi vaja? Et tal mingi lihtne vabastus on, tundub loomulik, kui vaja autost välja saada, aga kuidas kinnitamisega on?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi