2007. ja 2008. aasta MM-i kalender

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

KidrA
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0

Postitus Postitas KidrA »

Mis toimub? Kes need maderfaking klounid on kes selliseid reegleid vastu võtavad? Mind nagu tõsiselt huvitab tegelt, et nagu kui vanad nad on, kust nad pärit on ja mis on nende suhe ralliga elujooksul olnud? Sest iga aasta mõtlen et võeti vastu kõige idiootsemad reeglid aga ei, ma eksin, järgmine aasta oskavad nad veel idiootsemad reeglid välja mõelda. Ja stabiilsusest pole juttugi, võetakse reeglid vastu et siis järgmine aasta see uuesti maha võtta ja mingi muu taandarenend reegel asemele panna. Oleksin ma autotootja siis enda automarki ma sellises tsirkuses näha ei sooviks, oleksin rallisõitja siis kaduks see viimanegi motivatsioon sõita...thank god, et nad pole nagu mina. Kuigi järgmine aasta lubab tulla parem kui tänavune aasta WRC' s meeskondade poole pealt, siis mina isiklikult näen kokkuvõttes kõvat langemist ja põhi paistab. Kahju.
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Sportneti andmeil olla LAV loobunud tulevaks aastaks MM-etapi taotlemisest, mistõttu jääb valik kas Küprosele või Poolale.

Link.
draggo
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas draggo »

Miks minnakse rallidega kaugemale on ilmselt selleks, et keegi ei saaks virisema hakata selle W pärast ehk siis oleks tegu ikkagi maailama meistrivõistlustega. Ise näeks ka hea mellega safarit taas kalendris. See oli ikka päris vaatemänguline ralli, kuigi ohtlik vist.
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

http://www.rallye-magazin.de/index.php? ... ews_detail

2009. aastast on kavas vaid 12 MM-etappi ja arvatavasti hakkavad KÕIK võistlused siis roteeruma aastaste vahedega.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Loodame, et see toob ka kaasa meeskondade taas liitumise. NT. Škoda ja Mitsubishi tagasi tulek. Võibolla on ehk ka mõni uus tulija siis huvitatud
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Veits OT, kuid alates 2012. aastast peaks WRC autod uute tehnonõuete alusel samuti baseeruma N- ja S2000-autodel (ehk siis midagi turbomootoriga S2000 laadset?!?).
Antud põhimõtteline otsus võeti vastu samal eilsel FIA bosside istungil.
Vasta