sai siis isaks ära?valmacher kirjutas:Seda sõna "saab" tuleks nüüd juba vähe teises käändes käänata.
miks keerutad ja otse ei ütle?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Usun, et juba lähipäevil saad ajalehest lugeda. Ootame, ehk Markko ise avalikustab selle hea uudiseaix kirjutas:Õnne jah, aga pane siia siis see allikas kah. (kui see pole n.ö. naised saunas rääkisid)valmacher kirjutas:1 allikas nii väidab jah.
Ma üldse sellist pulli ei teeks, et ma tegusõna hakkan käänama. Aga no äkki on mu maitse lihtsalt vähe rafineeritum ja ei lähe nii kiiresti pöördesse.Siim kirjutas:sai siis isaks ära?valmacher kirjutas:Seda sõna "saab" tuleks nüüd juba vähe teises käändes käänata.
HeaErki kirjutas:Ma üldse sellist pulli ei teeks, et ma tegusõna hakkan käänama. Aga no äkki on mu maitse lihtsalt vähe rafineeritum ja ei lähe nii kiiresti pöördesse.Siim kirjutas:sai siis isaks ära?valmacher kirjutas:Seda sõna "saab" tuleks nüüd juba vähe teises käändes käänata.
Jep,Burns kirjutas:Soome ralliajakirjas "Vauhtinmaailma" (sorry, kui nime valesti kirjutasin) oli selline info:
Enne Saksamaa rallit testisid Sardiinias Pirelli kumme Duval Citroeniga ja Markko Märtin Ford Focus 2006 WRC´ga.
Lihtsalt selline väike inff![]()