ei no tore kyll, 3 viimast etappi on järjest kõik olnd miinuses. oleks nagu ruditurbo ja ei oleks ennustans oleks praegu 2. aga oleksid oleksiteks. hea pask
*ennustamisest nii palju, et paar meest kordasid ühte panust 2 korda (need kes said etapilt paaritu arvu punkte). Ning üks jäi oma ennustusega liiga hiljaks.
Aga üldpilt on selline, et ei lähe see ennustamine kellelgi hästi.
RudiTurbo vähendas taas vahet liidriga...
Kolin ületas ka maagilise 100 punkti piiri. Miinus on seal küll ees, kuid seegi tase oma ette. Tehke järgi
Nõme ennustada ,kui kaks venda kes oleksid mulle punne toonud katkestavad 3 ringi ennem lõppu (Rosberg,Liuzzi).
Tuleb vist rahule jääda ,et jälle miinuseid ei saanud.
uhtiiiiiiiii jipikajeeee MF. Kuradi hästi läheb mul. Ma ikkagi liider mis sest, et miinustes. Ei oska kohe midagi enam kosta. Üritan ikka samas vaimus edasi lasta.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kas pole mitte nii, et Rosberg ja Liuzzi said koha kirja ? Vähemalt vaadates http://www.formula1.com/race/result/776/8.html + minu arust kusagil F1 reeglites kirjas, et peab läbima teatud arvu ringe võrreldes liidriga tulemuse kirja saamiseks
stabiilne miinus, no ma mitte ei suuda. lohutan end siis sellega, et vähemalt see aasta on vormel huvitavam, aga ferrarid ikka ei suuda ennast kokku võtta, 2 eelmist aastat oli neil igasugu probleeme renault vastu ja mitte ei suutnud schumacher maailmameistriks tulla (ok 2005 oli halb rehvireegel, aga ikkagi) ja nyyd siis ei suuda mclarenitele vastu saada. imelik on see, et kui alonso oli renault's, siis see oli koguaeg tipus, aga see aasta kuidagi ära langenud, aga samas kui eelmine aasta oli mclarenil igast probleeme ja nyyd kui alonso sinna läks on kõik probleemid justkui haihtunud :S