sk8erboi kirjutas:paar kommentaari - esiüheksas on 8 erinevat meeskonda! äkki peaks turvaauto rajaletuleku tegema kohustuslikuks
- ferrari sooritused viimasel ajal küll muljet ei avalda, absoluutselt. võiks bettida, et selleks aastaks mm tiitel läinud
Schumi oli eelmine aasta 25ga Alonsost taga.
Kaks etappi ennem lõppu jõudis ikka järele.
jah. seda ma tahtsingi öelda, et ferrari oligi see mis ta oli tänu MSile (ja noh, mclareni vastupidavus vs ferrari vastupidavus eelmine aasta)
aga natuke laguneva autoga ja mitte-nii-hea-sõitja kui MS- mitte võimatu aga vaikselt justkui libiseks käest ära.
Mask kirjutas:
Robert Kubica Indianapolises ei võistle
Esialgu Kubica end kokpitis ei liigutanud, kuid suutis varsti pärast õnnetust rääkida. Esmaabi järel toimetati mees haiglasse, kus tuvastati jalaluumurd. See tähendab seda, et Kubica ei osale järgmisel nädalavahetusel Indianapolise võistlusel.
Kubica asemel sõidab BMW varupiloot Sebastian Vettel, keda peetakse Saksa üheks andekamaks sõitjaks.
ETV SPORT
väidetavalt siiski ainult väänas jala veidike välja mitte ie murdnud. ilmselt usa etapp siiski jääb vahele.
Mask kirjutas:Massa oli normaalses positsioonis enne, kui talle "ebaõiglaselt" musta lippu näidati.Sellest ma saan aru ,et ta karistada oleks saanud aga see oli ikka liiga karm.Sama Fisichellaga.
Alonso ja Rosberg tegid ju sisuliselt sama vea.
ei teinud sama viga, nemad sõitsid keelatud ajal boksi, Massa ja Fisichella aga sõitsid punase tulega boksist välja, see ikka karmim rikkumine
>
0
#4 Jari-Matti Latvala Miikka Anttila Ford Fiesta RS WRC
Kanada Grand Prix'l täiskiirusel betoonseina sõitnud ning pärast oma masinaga veel uperpalli teinud poolakas Robert Kubica pääses hirmuäratavast õnnetusest peaaegu puutumatuna.
Kui algselt teatati, et BMW-Sauberi piloot murdis jalaluu, siis tegelikult sai Kubica peapõrutuse ning kergemaid vigastusi kaela piirkonnas.
Juba esmaspäeval peaks Kubica pääsema kodusele ravile, mehe enda suurimaks mureks on soov iga hinna eest sõita juba eeloleval nädalavahetusel toimuval Indianapolise etapil.
ETV SPORT
>
0
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Mask kirjutas:Massa oli normaalses positsioonis enne, kui talle "ebaõiglaselt" musta lippu näidati.Sellest ma saan aru ,et ta karistada oleks saanud aga see oli ikka liiga karm.Sama Fisichellaga.
Alonso ja Rosberg tegid ju sisuliselt sama vea.
ei teinud sama viga, nemad sõitsid keelatud ajal boksi, Massa ja Fisichella aga sõitsid punase tulega boksist välja, see ikka karmim rikkumine
Ühed sõitsid punasega sisse ,teised välja.
Ma küll suurt vahet ei näe.
See boksitee sulgemine on küll tulnud ameerika võidusõidust, seal tehakse trikke. Punasega sissesõitmise eest antakse seal üldiselt läbisõidukaristus. Küll aga ei tea ma, et seal boksitee lõpus miskit punast tuld oleks.
Ja Davidson tuli sõidu lõpus boksi sellepärast, et sõitis koprale otsa. Seda otse enne boksi sissesõitu. Muidu ta polekski pidanud enam sisse tulema ja oleks võind isegi päris hea finiši kirja saada.