Akropolise ralli I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
MIngi politiline jama oliuhtikas kirjutas:Sry pole aega saanud uurida - kas keegi teab miks rallylive.com ajakavas on SS9 ja SS20 CANCELLED?
Kahe nädala pärast toimuva Kreeka Akropolise ralli korraldajad olid sunnitud trassi muutma, kuna Holagrosi linnas protesteeritakse ralli keskkonnamõjude vastu.
Kavast jäeti välja Ymittosi katse, millega vähenes ralli katsete arv 21-le. Kreeka MM-ralli toimub 1. – 3. juunini.
ETV SPORT
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Martin Rauam ja Kristo Kraag asuvad Kreeka MM-rallil viienda kiiruskatse järel N-rühma arvestuses kõrgel viiendal kohal, kaotades klassi liidrile Andreas Aignerile 51,9 sekundit.
Rauam kinnitas, et suudab hea alguse kiuste rahulikuks jääda. "Asjad võivad kiiresti muutuda – praegu kerkisin mina ühe kiiruskatsega mitu kohta, samamoodi võin järgmise järel näiteks 14. kukkuda," sõnas ta. "Ma ei hakka kohale mõtlema, vaid sõidan oma sõitu."
Rauami sõnul polnud tema Mitsubishi rehvid kahe esimese kiiruskatse jaoks parimad. "Libisesime nii palju, et oleks nagu jäärajal liikunud," kirjeldas ta. "Päeva kolmas kiiruskatse sobis meile aga ideaalselt."
Hooldusalasse jõudes elasid eestlased üle äreva hetke, kui nende auto ei tahtnud enam käivituda. Esialgu pidid mehed ise rasket masinat lükkama, kuid lõpuks saadi mehhaanikute füüsilise abiga mootorile hääled sisse.
"Ilmselt oli mingi elektrooniline viga, kuid vaevalt midagi hullu," arvas higist leemendav Rauam ning valas värskenduseks pähe pudelitäie vett.
PM
Rauam kinnitas, et suudab hea alguse kiuste rahulikuks jääda. "Asjad võivad kiiresti muutuda – praegu kerkisin mina ühe kiiruskatsega mitu kohta, samamoodi võin järgmise järel näiteks 14. kukkuda," sõnas ta. "Ma ei hakka kohale mõtlema, vaid sõidan oma sõitu."
Rauami sõnul polnud tema Mitsubishi rehvid kahe esimese kiiruskatse jaoks parimad. "Libisesime nii palju, et oleks nagu jäärajal liikunud," kirjeldas ta. "Päeva kolmas kiiruskatse sobis meile aga ideaalselt."
Hooldusalasse jõudes elasid eestlased üle äreva hetke, kui nende auto ei tahtnud enam käivituda. Esialgu pidid mehed ise rasket masinat lükkama, kuid lõpuks saadi mehhaanikute füüsilise abiga mootorile hääled sisse.
"Ilmselt oli mingi elektrooniline viga, kuid vaevalt midagi hullu," arvas higist leemendav Rauam ning valas värskenduseks pähe pudelitäie vett.
PM
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0