Krusa kirjutas:Peale SS1-te on enamusel täitsa ok aeg, aga edasi...... ohhhhhhh
Minul polnud sellel rallil ükski katse ok!Roolis oli selline tunne,et sõidan mingi vööra autoga ja kui isegi sain enamvähem trajektooris sõidetud,siis ütles käigukast üles ja sõitsin ainult viienda käiguga.Ei tea mis juhtus,trenni sai ju piisavalt tehtud,aga sõidus tundus kõik kuidagi valesti olevat.Ebaõnnestunuim start peale rootsit.
Aga tsiteerides klassikuid:üritan positiivselt mõelda ja austraalias punktidele siiski jõuda.
Õnnitlused Rihodele ja kolmandale kohale on vist päris tugev rebimine.
Heix kirjutas:Õnnitlused poodiumi meestele ka minu poolt
Aga üks asi närib hinge küll nimelt, Sander mis sul juhtus?
Päris mitu asja juhtus.
Esiteks jäi treening väheseks.
Teiseks suutis ss1 lõpus üks kaasvõistleja ette jääda ja ei näinud enam korralikult teed ja sealt see katus tuli.
PS. Austraalias osalemine sõltub kõik tööst
99% olen kindel, et ei saa osaleda
aga siiski see 1% jääb.
Üldpunktid täiendatud.
Meeskondlik tiitel veel selgusetu ja nii mõnigi nüansssss paneb mõtlema nt. osad piloodid/meeskonnad on punktidega päris lähestiku. Seega kõik selgub Austraalias.
Edu kõigile kängurumaadel,
Krusa
PS. Kait, seda ma Sulle nii lihtsalt ei kingi ...samas Mr.Pants on ka seljataga noolimas....
Saite minust jälle valesti aru. Kirjutis ei olnud esitatud retooriliselt ega kellegi üle- ega alahindamiseks. Pigem ülevaade seisust ja võitlemiseks õhutamisena.
>
0
Viimati muutis Milor, 29 Mai 2007, 21:52, muudetud 2 korda kokku.
Milor, see on sama hea küsims, et millal hakkab vihma sadama
Samas tahtsin öelda, et kui tuleb uus hooaeg, siis uued meekonnadade esisõitjad pannakse paika vastavalt sellele kuidas käimasolev lõpeb. Tglt ongi juba asi selge ja võrreldes praegusega tuleb pisut muutusi.
Suhtlesin just Hispaania liiga korraldajaga. Kuumade Hispaania poistega lahingut enne ei tule kui nende liiga läbi. Ühesõnaga on pall nende käes, kui nad soovivad, siis lähme lahingusse.