Krusa kirjutas: Kadestan kõiki, misiganes autoga te ka ei sõida. Loodan, et järgmisel hooajal mind sellise õnnetusega ei õnnistata.
:
Kas on juba mingi kondikava järgmiseks hooajaks olemas?
Paistab,et eilse sõidu kõige õnnetum mees oli ludoowrc...viimase katsega läks poodiumikoht.irw aga Kait'i ja Mr.Pantsi reageeringud on ka head...Endal oli ka pettumus suur,rada oli nii selge,et oleks võinud igat pealtvaatajat rajaääres juba näo ja nimepidi tervitada ja siis lõpusirgel keeran lihtsalt võpsikusse...vandusin,et enam eales seda rooli ei näpi,aga täna on mõtted juba prantsusmaal.
Milor kirjutas:Sander Gryn? Sõidu käekirjast võis arvata, et SUUR Sander ise on tagasi, kuid treeninguteks jäi liiga vähe aega. Või ma eksin?
Täitsa täppi panid.
Saabusin Eestisse oodatust 2 tundi varem ja siis jõudsin kell 21.30 koju treeningutele. Väheseks jäi see treening küll, aga sõiduga jäin rahule.
alk kirjutas:Erryga nõus.Sander jättis ju ka 3 võistlust vahele.Mida korraldajad sellest arvavad?
Tegelikult jäid 2 võistlust vahele.(Rally New Zealand ja Supermag Rally Italia Sardinia) Inglismaa sõitis minu väike vend.
Minu meelest võib Riho P oma isa eest küll sõita, muidu läheb jälle kellegi eelistamiseks.(Seda jama pole vaja)
Või siis teine varjant on see, et minu Inglismaa etapp tühistatakse ja iga üks sõidab enda eest.
Eks korraldajad teevad ise omad otsused.
Loodan, et suudame selle probleemi ilma suure sõjata lahendada.
Lugupidamisega:
Sander Gryn.
Ei taha ka mina kirgi üles tirida ja hooajalõppu ära rikkuda.Liiati seda ei saa ju kontrollida nagunii...irw muidu peaksime sõitma veebikaamera ees,aga neid "karvaseid" millega ma oma sõitu kommenteerin...jah.
Ka päris rallis asendatakse piloote,kes mingil põhjusel ei saa osa võtta...neid palgatakse varumeeste pingilt.Toetasin Erryt,sest olen temaga ühtemeelt väärtushinnangutes...aga ükskõik,kuidas otsustatakse,mina vastu plõksima ei hakka.Et oleme ikka sõbrad edasi!
Ma toetan Erryt. Riho P peab otsustama kelle eest ta sõidab. Kas Riho M või Riho P nime all. Kahte varianti ei saa olla. Ühel jääb etapp vahele, kas Riho P või Riho M.