Õnnitlused pesakond Rihod`le tubli sõidu eest!
Samuti õnnitlused Subaru meeskonna ilmatargale Erry`le järjekordse ennustusvõistluse võidu puhul.
Kindlasti ei saa ka mainimata jätta Siilikuuse edukat ponnistust jõudamaks TOP8 meeste hulka.
Seekordset ennustust on ikka väga raske teha...otseselt pole keegi peajagu üle ja vahed on suht väikesed.Seepärast valisin stabiilsuse ja võistlusnärvi järgi (kuigi Milor on suht vähe harjutanud,on ta võistlustel alati tegija ja tuleb enamasti tanki alt välja).Ise loen päeva kordaläinuks,kui Krusa ja Mr.Pantsu seljataha jätan...
irw haibite siin särrgid nii üles...ma nägin juba unes umbes analoogset situatsiooni "Kuulsuse narridest" et :maksame 100 rubla trükipoogna eest...anna siiia...
See pole lihtsalt võimalik. Peugeot saab igal rallil sirgetel nii rängalt lutti, et enam ei oskagi midagi öelda. Põleta mis sa neid punaseid põletad.... Eile öösel läksin netis JAP SS1 nii närvi, et võtsin poole toa pealt teise auto(subaru). Andis alles harjuda, aga 10min. pärast oli ka tulemus juba teine. Kadestan kõiki, misiganes autoga te ka ei sõida. Loodan, et järgmisel hooajal mind sellise õnnetusega ei õnnistata.
Tubli Erry, TUBLI!
Omas sõidus üks esimene aeg, üks teine aeg ja neli kolmandat aega!!
Võtan endale volitused ja sulle kogu meeskonna poolt palju õnne ja edu soovida.
erry kirjutas:Tänud ja õnnitlused vastu võetud.Ise ka olen sõiduga päris rahul.
Sama siin!
Eile oli plaanis suur treening ja võistlusteks valmistumine, kuid 50% ajst kulus restartidele ja ülejäänud 50% napsas Mitsubishi teine sõitja mu eest ära st vallutas PS-i enda valdusesse ja ei lasknud mul roolile lähemale kui 2,5 m ligineda.
Külmn närv, külm jook ja lõbus meeleolu aitasid säilitada "kainet" mõistust ja tundmatutes kohtades pigem hoogu vähendama. Riskivaba sõit ja tulemusega olen väääga rahul.
Mis Hr. Siilikuuse egotsemisesse puutub, siis
irw kaebupunn
Lootused olid küll suured,aga need kustusid SS 1-s.Eks ma üritan edaspidi kaheksandat kohta hoida ja ei hakka omale utoopilisi eesmärke seadma.
Sander ja adi tegid hea sõidu,et Mitsu püsib veel konkurentsis!!!
Ei tea mis esimeses sõidus toimus, aga Milor-i ja Kait-ga käis lahing lõpuni. Adi, astusid ikka tugevalt kandadele, eks järgmine nädal jätkame
Tundub, et Jaapan on üldse üks tasavägisemaid rallisid kogu hooaja peale?
Variaralli SS3 ajal viskas mind stardis taas(nagu Soome SS3-s kunagi oli) kohe lõppu e. näitas, et olen juba lõpetanud ajaga 00:00,00 Mis seals ikka, filmisin teie lõbusat sõitu. Ja peab mainima, et oli põnev küll seda ühistardi räselust vaadata Loodan, et Heixil on homme aega ka see üles riputada.
Inglismaal sain Milori käest 0,32 sekiga LUTTI
Jaapanis,aga kui ma õigesti arvutasin 0,06sekiga
Ja JEBUU Ümber puu
Absoluutselt sõiduga rahul ei ole
Suurest vihast kasvatan juuksed pähe