Sõitja KIILAKASS tahab uuesti liituda karuselliga ja seda järgmisest etapist peale soomet.
Siiamaani pole lihtsalt aega olnud ja vaja ka õppimisele mõelda ja vabandan ka meeskonnakaaslaste ees.
Sest kindlasti kõik teadsid ,et KIILAKASS võib olla kõva konkurent headel päevadel ja võib ka päris palju asju sassi ajada punktiseisus.
Aga probla selles ka ,et üritasin argentiina rallit kaasa sõita aga mäng ei läinud networki sisse.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Kahjuks ei läinud tänane sõit nii nagu oli plaanitud-auto lihtsalt ei kuulanud sõna Ei tea kas mehhaanikud midagi paigast kruttinud või mis
Treeningutel ja sõidus kõige suurem peavalu oli ss2 ja ss5. Koguaeg läks lõpp käest ja mitte vajalikud spinnid ss3-s ja ss6 Selline see ralli kord juba on.
Ehk läheb tiimi kaaslastel paremini. Õnn kaasa
ei tea meil on ültse selline moraali või millegi muu alla käik et ültse mitte midagi ei tule enam sõidust välja kui isegi treeningutel suht pädevad ajad siis võistlus...
Selline oli minu rally: SS1 Normaalne sõit. SS2 Oleks võinud sekund parem olla. SS3 Minu jaoks hea aeg. SS4 Jälle polnud viga SS5 SS kahe kordus SS6 Katastroof ...Spinn sellises kohas, et tule taevas appi!!!!
Kokku: Pole mulle see Soome kunagi meeldinud.
Nüüd on mõõt täis. Selle masina põletame õhtul maha. Vahet pole, et ise kolm katust panin, ikkagi. Ehk suudab tehas ja Pesoo tall midagi Saksa etapiks ette võtta. Sellise piimakäruga ei ole võimalik rallit sõita
Suurest vihast selle piimakäru vastu, mille just maha põletasime, unustasin Soome etapi esimestele õnne soovida. Tublid poisid, eriti Sander kellel nüüd ainult üks siht, võita hooaeg(mis on väga raske) ja ralli võitudega Strike-le lähemale liikuda.
Kohtume Saksa segastel teedel. Pesoo tehas saatis ka juba uue 307-me mida on korralikult moditud. Ehk saab sellest lõvipoisist asja
Krusa kirjutas: Tublid poisid, eriti Sander kellel nüüd ainult üks siht, võita hooaeg(mis on väga raske) ja ralli võitudega Strike-le lähemale liikuda.
esikohta ma ei püüa, aga poodiumile üritan siiski jääda
Minu eest sõidab nii INGLISMAA kui ka JAAPANI minu väike vend ( Riho M teba küll :D:D )
Ise sellel ajal Soomes radasid uurimas ( tegelikult kalal ).
Vähemalt loodan, et vennake mulle ikka 2 punkti toob!!!!
Kohtume Saksamaal.
PS. Jällegi kohutav rally minu jaoks.