WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC+
Ühe kuu hind jälle muudetud, tagasi 9 euro peale. Nüüd tuleks hooaeg 1 kuu kaupa 72 eurot. Praeguses covidi seisus tundub kuu kaupa võttes igas mõttes loogilisem ka. Pole mingit kindlust, et kõik rallid ikkagi toimuvad.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Mul jälle WRC+map ei tööta. Juba teist rallit järjest jookseb kinni ja ongi kõik. Uueasti tööle ei saa. Olen kõik võimalikud Brauserid järele proovinud aga ei midagi
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
ja just esimese päeva lõuna pausi aeg. Lohuta ennast sellega, et homme töötab jälle hästi.
aga siia sulle splititabel.
https://www.rallyracc.com/2022/en/onlin ... ml?c=0&t=1
Man and machine against mother nature!!!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
See kõik aru saadav. Ma saan aru kui pilt hangub, või kaardi peal gps seisma jääb, aga miks live maps mustaks läheb ja täitsa ära kaob? See ei tohiks kuidagi olla ju seotud võistluste alaga/leviga.
Okei, see mapsi asi küll. Sellega olen nõus.
Kaardi asi võiks olla sama lihtne ja töökindel nagu on lätlaste? ralli gps kaart.. (gps.autorally.lv)
Kiirused, stopid ja põhjused kohe olemas ning ülihästi toimiv.
Kaardi asi võiks olla sama lihtne ja töökindel nagu on lätlaste? ralli gps kaart.. (gps.autorally.lv)
Kiirused, stopid ja põhjused kohe olemas ning ülihästi toimiv.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Just...aga raha küsivad. WRC+ aasta maks 100.- vs. F1-el 65.- ja ei ütleks, et F1 vähem vaadata oleks. TV ülekannet näeb ka F1, F2 ja F3.
Kui saaks kõige lihtsama asja töökindlaks, siis pleks ka rahast kahju. Hetkel aga äkki ma just hispaania ralli pärast ostsin wrc+-i ja nüüd esimene päev jäi poolikuks. Kirjutasin kah sinna ja öeldi, et jah leidsime vea ja tegeleme sellega...SORRY!!!
Kui saaks kõige lihtsama asja töökindlaks, siis pleks ka rahast kahju. Hetkel aga äkki ma just hispaania ralli pärast ostsin wrc+-i ja nüüd esimene päev jäi poolikuks. Kirjutasin kah sinna ja öeldi, et jah leidsime vea ja tegeleme sellega...SORRY!!!
Kas kellegi veel Android TV WRC äpiga probleeme on? Vajutad küll Watch Live, aga ikka näitab mingit suvalist videot, mitte reaalajas.
Ja vanasti oli ka vasakul rippmenüü, kustkaudu sai otse live vaatesse, see nüüd kadunud.
Edit. Sain lõpuks läbi ussiemmi live pilti. Tuleb avakuval asuvale ajagraafikule minna ja sealt vastav katse valida.
Ja vanasti oli ka vasakul rippmenüü, kustkaudu sai otse live vaatesse, see nüüd kadunud.
Edit. Sain lõpuks läbi ussiemmi live pilti. Tuleb avakuval asuvale ajagraafikule minna ja sealt vastav katse valida.
Ma koguaeg läbi ajagraafiku sinna kerinud. Mõtlesin, et ainuke imelik Õnneks suurema osa vaatan arvutis.linni kirjutas: ↑22 Okt 2022, 08:29 Kas kellegi veel Android TV WRC äpiga probleeme on? Vajutad küll Watch Live, aga ikka näitab mingit suvalist videot, mitte reaalajas.