Lõuna-Eesti Ralli 2020
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: Lõuna-Eesti Ralli 2020
Joppenpuhh mõtlesin just ükspäev ära osta, aga arvasin et nii jamaks asi ei lähe.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Rohkem ikka, lisaks ei ole tegemist tavapärase LE ralliga.
E: Lähevad hajutamise peale, mitte nagu RE.
E: Lähevad hajutamise peale, mitte nagu RE.
Nojh, arvestades, et vaid võrus müüakse pääsmeid siis edu neile kes teisest eesti otsast plaanivad tulla... Ehkupeale kas on pääsmeid või ei veel alles...
Edit:
Edit:
Mis see point on? 30€...Rallipassid tulevad müügile alates 17. augustist vaid Võru linnas asuvatesse Olerexi teenindusjaamadesse ning ühe rallipassi hind on 20 €. Siinkohal on oluline märkida, et rallipass kehtib vaid pühapäevastel katsetel. Laupäevastele katsetele tuleb osta eraldi pilet hinnaga 10 € katsetele viivatelt teedelt selleks ettenähtud piletimüügipunktidest
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Seda minagi, kui kõikse rahvamass seal kahes tanklas tungleb, siis saab juba sealt omale jumal teab, mis viiruse külge...Sala kirjutas:Nojh, arvestades, et vaid võrus müüakse pääsmeid siis edu neile kes teisest eesti otsast plaanivad tulla... Ehkupeale kas on pääsmeid või ei veel alles...
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Et homme teen ma Võru linnas jooksu trenni, või tamula järv on minu poolt broneeritud, linna sisenejatel maksta 10 eurot pilet minu kontole
-
- I järgu kommentaator
Tereswrt kirjutas:Et homme teen ma Võru linnas jooksu trenni, või tamula järv on minu poolt broneeritud, linna sisenejatel maksta 10 eurot pilet minu kontole
Sooviks konto numbrit
Sau Sala - millist allikat tsiteerid? Põrgusse küll se elu Eesti moodi . . . Müürsepp veel ei teagi et kaks tehasetiimi rallile EHK tulemas on, aga piletihind juba nagu "natuke" kerkinud?Sala kirjutas:Nojh, arvestades, et vaid võrus müüakse pääsmeid siis edu neile kes teisest eesti otsast plaanivad tulla... Ehkupeale kas on pääsmeid või ei veel alles...
Edit:Mis see point on? 30€...Rallipassid tulevad müügile alates 17. augustist vaid Võru linnas asuvatesse Olerexi teenindusjaamadesse ning ühe rallipassi hind on 20 €. Siinkohal on oluline märkida, et rallipass kehtib vaid pühapäevastel katsetel. Laupäevastele katsetele tuleb osta eraldi pilet hinnaga 10 € katsetele viivatelt teedelt selleks ettenähtud piletimüügipunktidest
"Kui ei oleks rallit, siis ei oleks elu ka..." [Väike uhtikas; 8 a.]
Kui sa 17.08 ka jooksmas oled, siis paluks Olerexist mõned kolmeraudsed, kaks kokat ja kaheksa rallipassi, misiganeshinnaga nad siis on No ja saada siis kontonummõr kahswrt kirjutas:Et homme teen ma Võru linnas jooksu trenni, või tamula järv on minu poolt broneeritud, linna sisenejatel maksta 10 eurot pilet minu kontole
Ma tahan seda öelda et rallipass on okei aga et keegi paneb linna kinni ja maksa 10 euri eraldi lisaks rallipassile. Minu jaoks ajuvaba
Ma nagu ei tahaks uskuda, et Võru 2 x linnakatse keegi ära piirab ja hakkab 10€ näo pealt küsima? Ja kellele see linnakas peale Võrokate peaks huvi pakkuma? Vahva kingitus ju linlastele?swrt kirjutas:Ma tahan seda öelda et rallipass on okei aga et keegi paneb linna kinni ja maksa 10 euri eraldi lisaks rallipassile. Minu jaoks ajuvaba
Samas ise läheks lauba Misso kanti "pärapõrgusse" katset vaatama 10€ per face ja jätkaks pühaba vahva ralli vaatamist - no kes krt see teab, mis nad nädalapärast "passi" hinnaks tekitavad? - kus saab ehk paari katset näha, hooldusalasse ei lasta?...
Tsipa varasemas postituses küsisisn, et kust info pärinebOliverk kirjutas:linnakatse tasuta. Tasub ikka lugeda ka mis kirjas.
Vabandan, et ei ole tervet internetti seniks jõudnud läbi kammida . . .
https://sport.delfi.ee/news/auto/wrc/te ... d=90651579uhtikas kirjutas:Sau Sala - millist allikat tsiteerid? Põrgusse küll se elu Eesti moodi . . . Müürsepp veel ei teagi et kaks tehasetiimi rallile EHK tulemas on, aga piletihind juba nagu "natuke" kerkinud?Sala kirjutas:Nojh, arvestades, et vaid võrus müüakse pääsmeid siis edu neile kes teisest eesti otsast plaanivad tulla... Ehkupeale kas on pääsmeid või ei veel alles...
Edit:Mis see point on? 30€...Rallipassid tulevad müügile alates 17. augustist vaid Võru linnas asuvatesse Olerexi teenindusjaamadesse ning ühe rallipassi hind on 20 €. Siinkohal on oluline märkida, et rallipass kehtib vaid pühapäevastel katsetel. Laupäevastele katsetele tuleb osta eraldi pilet hinnaga 10 € katsetele viivatelt teedelt selleks ettenähtud piletimüügipunktidest
sorry ei viitsi väga telefoniga copypasteda niipalju
Viimati muutis Sala, 05 Aug 2020, 19:17, muudetud 1 kord kokku.
Sorry minu viga. Kodulehel tõesti kirjas et linnakatse tasuta. Uudiste portaalides oli laupäevastele katsetele 10 eur ja lõpp oli millegi pärast puudu
Kas teistel Rally Estonia pileti leht toimib? Tahaks ühte lisa autot osta, error 404
Kas teistel Rally Estonia pileti leht toimib? Tahaks ühte lisa autot osta, error 404
Viimati muutis swrt, 05 Aug 2020, 19:21, muudetud 1 kord kokku.
Sau Sala - millist allikat tsiteerid? Põrgusse küll se elu Eesti moodi . . . Müürsepp veel ei teagi et kaks tehasetiimi rallile EHK tulemas on, aga piletihind juba nagu "natuke" kerkinud? [/quote]Sala kirjutas:Mis see point on? 30€...Rallipassid tulevad müügile alates 17. augustist vaid Võru linnas asuvatesse Olerexi teenindusjaamadesse ning ühe rallipassi hind on 20 €. Siinkohal on oluline märkida, et rallipass kehtib vaid pühapäevastel katsetel. Laupäevastele katsetele tuleb osta eraldi pilet hinnaga 10 € katsetele viivatelt teedelt selleks ettenähtud piletimüügipunktidest
https://sport.delfi.ee/news/auto/wrc/te ... d=90651579
sorry ei viitsi väga telefoniga copypasteda niipalju [/quote]
Aitäh
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Lõuna Eesti regamine lukus ja see siis nüüd lõplik nimekiri ?
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- Rallifoorum 24/7
Mul näitab et regamine lõpeb homme(11.08)?!
Aga kaks huvitavat asja reganute nimekirjas.
1)Georg Linnamäe tuleb starti Polo r5-ga
2) Robert Virvesele on tiimiks märgitud ESTONIAN AUTOSPORT JUNIOR TEAM?! Kas autospordi liit on siin õla alla pannud ja n.õ koondise loonud
Aga kaks huvitavat asja reganute nimekirjas.
1)Georg Linnamäe tuleb starti Polo r5-ga
2) Robert Virvesele on tiimiks märgitud ESTONIAN AUTOSPORT JUNIOR TEAM?! Kas autospordi liit on siin õla alla pannud ja n.õ koondise loonud