Shell Helix Rally Estonia 2020
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Re: Shell Helix Rally Estonia 2020
ASi ikka puhta pers*ses. 10k oleks olnud proportsionaalselt õiglane hind RE-le. Aga selle eest, et meestel on unistus teha WRC tasemel rallit. Selle unistuse eest ja kõva töö eest peab maksma 100k. Noo WTF. Keegi on seal kõvastyi solvunud.
Tegelikult on Grossi jutt ka paras häma. Kui ta leiab, et hind on õiglane. Mida per*et ta siis seda ise maksma hakkab.
Nii Sukles, Kiiver ja Kagge ei kirjutanud ju midagi valesti. Viitati faktidele mida EAL oli avalikusele valetanud.
Tegelikult on Grossi jutt ka paras häma. Kui ta leiab, et hind on õiglane. Mida per*et ta siis seda ise maksma hakkab.
Nii Sukles, Kiiver ja Kagge ei kirjutanud ju midagi valesti. Viitati faktidele mida EAL oli avalikusele valetanud.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Just nimelt. Ja kas teiste alade tippvõistluste korraldajad saavad kah loota heale onule? Hinnakiri ju kehtib. See võib olla Olegi poolt üllas tegu ja suured leegid kustutati ära aga mis edasi?
rattaga on kah hea sõita
Keegi ei väida, et see algne summa on proportsionaalselt väike aga see 100 000 pole kindlasti proportsionaalselt õige summa. Praegu on lihtsalt selline tunne, et Gross püüdis kogu seda EALi paska ära päästa ja maksab "heast tahtest" ise 100k. RE pani ilmselt mingi kõva ultimaatumi neile, millest loodetavasti saame kas täna või siis kunagi teada.
-
Grossi avalduse sisu koha pealt - polegi ta ju midagi väga valesti öelnud. On toonud välja selle sama teema, kuidas neid asju aetakse. Alguses hüpatakse p***t pidi porisse ja siis selle porise p***ga teisele näkku ja siis alles hakatakse vaatama, mis juhtub.calderon kirjutas:Tõenäoliselt midagi toimub aga kas vana nimega või uue nimega. Täitsa ära usun, et ei jäe. Kui EAL- i kätte korraldus läheb siis kindlasti me tehasetiime siin ei näe seekord ja wrc sarja võime ära unustadaDubber kirjutas:Tahate näha, Gross ise maksab selle 100k ära. Saab "külge" suursponsori nime. EAL saab oma tahtmise ja RE toimub!
See näitabki suurt pilti, kuidas asjad Eestis käivad. Poliitikas, meditsiinis, spordis ja paljude-paljude muude väiksemate ja vahest aga olulisemate teemade juures.
Eks ootame, mis RE pressikalt välja tuleb.
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
-
- I järgu kommentaator
Tänud kogu EAL juhatusele!
Arvo Ojaperv
Toivo Asmer
Oleg Gross
Talis Perosti
Aivo Pärn
Raul Jeets
Janis Kaal
Arvo Ojaperv
Toivo Asmer
Oleg Gross
Talis Perosti
Aivo Pärn
Raul Jeets
Janis Kaal
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
-
- I järgu kommentaator
EAL olevat e-kirja teel kirjutanud, et nad on ise valmis samalaadse ralli ära korraldama. Tule taevas appi.
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
-
- Moderaator
- Kontakt:
PALJU ÕNNE EAL- Saitegi hakkama. kura'di put''si kari
Isegi, kui EAL korraldab ise, siis sama nime all ei saa ikka.. sest Aava, Hõbe ja Kütt on ,,Rally Estonia'' naubamärgina ära registreerinud juba 2017
ja lisaks pole neil sellist kogemust, et kas või poolt asja ära teha. Supp on kindlasti lahjem, vähem rahvast. Isegi kui Ott Tänaku kohale meelitavad (Ilmselt Gross korraldaks selle ära), siis RE mõõtu see välja ei anna.
-
- III järgu kommentaator
Asi on ikka hapu mis hapu. Ma ei alahinda härra Grossi panust Eesti autosporti ja rallisse, kuid pressiteade täna enne RE konverentsi on enam kui kahtlane. Justkui ennast distansteerides juhatusest. Kahju oli tekitatud juba varem ja sellest olid kõik liikmed vägagi teadlikud.
Lisaks veel, kui RE tiim ei korralda rallt,siis ei pea ka midagi maksma. Aga mingi maine puhastus sai kuidagi pressiteatega eelnevalt tehtud.
Lisaks veel, kui RE tiim ei korralda rallt,siis ei pea ka midagi maksma. Aga mingi maine puhastus sai kuidagi pressiteatega eelnevalt tehtud.
-
noooh.. selle Grossi jutu peale tekkis ainuvõimalik järeldus, et 100k pandigi nimelt. Ja et põhjus on selles, et sellest 1M, mis riigilt saadi panid mingid sepad sirgjooneliselt oma infotaride taskusse kasumireale. Nüüd võiks keegi näiteks Eesti Ekspressist uurida, et mis need RE kulud siis täpselt olid ja kuhu raha läks - kas peab paika?
RE pealtvaatajana ma ütleks, et pealtvaatamisaladesse ja WCdesse see kindlasti ei läinud
RE pealtvaatajana ma ütleks, et pealtvaatamisaladesse ja WCdesse see kindlasti ei läinud
Kunagi ise püüad midagi oma kätega teha või korraldada, siis näed kuhu raha läheb.sk8erboi kirjutas:noooh.. selle Grossi jutu peale tekkis ainuvõimalik järeldus, et 100k pandigi nimelt. Ja et põhjus on selles, et sellest 1M, mis riigilt saadi panid mingid sepad sirgjooneliselt oma infotaride taskusse kasumireale. Nüüd võiks keegi näiteks Eesti Ekspressist uurida, et mis need RE kulud siis täpselt olid ja kuhu raha läks - kas peab paika?
Suurte kogemustega ralliturist
-
et siis on okei vasakule panna? (ja ma ei näe, et isiklikuks minek antud juhul aitaks küsimusele vastata, küsimuse siiski püstitas hr Gross, mitte mina)pets1 kirjutas:Kunagi ise püüad midagi oma kätega teha või korraldada, siis näed kuhu raha läheb.sk8erboi kirjutas:noooh.. selle Grossi jutu peale tekkis ainuvõimalik järeldus, et 100k pandigi nimelt. Ja et põhjus on selles, et sellest 1M, mis riigilt saadi panid mingid sepad sirgjooneliselt oma infotaride taskusse kasumireale. Nüüd võiks keegi näiteks Eesti Ekspressist uurida, et mis need RE kulud siis täpselt olid ja kuhu raha läks - kas peab paika?
Aga miks nad ei või kasumit teenida? Raha tulebki võtta, sealt kust võimalik võtta on ja korraldada, ning end ka ära toita.
See on nii Eestilik, et töötame ühe asja üles ja siis mingil seltskonnal käib klõps: "aii *****, liiga ilus on kõik. blät, raudselt panevad mega papi ju taskusse."
Mõni Tartu ümbruses olev majutus või talu ilmselt teenis samuti korraliku kasumi tänu RE'le, selliseid näiteid on kindlasti veel. Mõjutus sellisel üritusel on tegelikult mega ja seda just tänu ka nn "viledele ja tuledele". Mina olin RE'ga väga rahul. Kui ma tahan tagasihoidlikumat üritust, siis ma läheks Lõuna-Eesti rallile. Aga ma ei taha, pole käinud ja ilmselt ei lähe ka.
See on nii Eestilik, et töötame ühe asja üles ja siis mingil seltskonnal käib klõps: "aii *****, liiga ilus on kõik. blät, raudselt panevad mega papi ju taskusse."
Mõni Tartu ümbruses olev majutus või talu ilmselt teenis samuti korraliku kasumi tänu RE'le, selliseid näiteid on kindlasti veel. Mõjutus sellisel üritusel on tegelikult mega ja seda just tänu ka nn "viledele ja tuledele". Mina olin RE'ga väga rahul. Kui ma tahan tagasihoidlikumat üritust, siis ma läheks Lõuna-Eesti rallile. Aga ma ei taha, pole käinud ja ilmselt ei lähe ka.
-
- Rallifoorum 24/7
Sellele viitas ka RE meeskond oma pressikal, et kes EALi poolt nendega suhtles.snakeplissken kirjutas:Janis Kaal oli põhiläbiraakija, vähemalt Delfi sõnul.
-
- Moderaator
- Kontakt:
No Gross see 100k välja käimine oli selline PR trikk ise endale. Kõigepealt pressin 100k välja. Aga kui keeldutakse siis maksan ise selle kinni. Ning makstakse ju ise endale. mida pers''et (tõstan vasakust taskust paremasse taskusse)