Rally Sweden 2020 Day 2 and 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Sweden 2020 Day 2 and 3
Neuville`le tegelt peaks sobima variant olla võrdsete punktidega teisel kohal ja jätta luua töö Evansile
See on tore, et kõik Kalle ja Evansi tulemusele üle reageerivad ... aga ma söön oma mütsi ära kui üks neist ka Mehhikos poodiumil on.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Aga mis seal salata...Toyota on see aasta kõva ja ei tule see tiitel midagi nii lihtsalt hyundaile. Pigem kardan, et hooaja alguses riputati juba medalid Hyundaile kaela, et võitmatu tiim sai kokku, aga seal võib korralik litakas vastu tulla.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Mu saba karvad ütlevad, et kui Tänak poleks meeskonda vahetanud oleks tal kahest kaks tehtud.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Toyotas sõites oleks Montes legendi bumpi märkinud?Kolin kirjutas:Mu saba karvad ütlevad, et kui Tänak poleks meeskonda vahetanud oleks tal kahest kaks tehtud.
Söörlöne!
Kahe keerulise etapi järel on veidi vara Ogieri pensile saata. Ootame korralikud rallid ära ja hooaja keskel saame aimu, kes võiks lõpetada ja kes mitte.
nii palju võibolla oleks teistmoodi olnud, et Toyotas on recce autod STi'd ja hyundais 1. seeria diisel bemmid, mis vb ei ole nii jäigad vm..Lithium kirjutas:Toyotas sõites oleks Montes legendi bumpi märkinud?Kolin kirjutas:Mu saba karvad ütlevad, et kui Tänak poleks meeskonda vahetanud oleks tal kahest kaks tehtud.
aga mis seal ikka, 2. koht rootsist on väga hea, enne rallit poleks isegi nii palju lootnud..
-
- Rallifoorum 24/7
Ei tasu ka Toyotale veel medaleid kaela riputada...nüüd tulevad rasked ja aeglasemat sorti kruusarallid, kus Hyundai on samaväärne või paremgi olnud. Ma pole ka kindel, et võitja oleks 300 km puhul (jätame tehnilised probleemid ja katkestamised sõiduvigade tõttu välja) Evans olnud, teistkordsetel läbimistel (samal päeval) Toyota vs konkurendid vahe väheneb või pöördub lausa teiste kasuks.
Need esimese seeria bõõhad pole kindlasti tavavedrustusega, ärgem sealt küll nüüd põhjuseid otsi.
Need esimese seeria bõõhad pole kindlasti tavavedrustusega, ärgem sealt küll nüüd põhjuseid otsi.
Ken Torn viimase katsega poodiumil! Lauri Joona +3min viimasel katsel..
hea päev Eesti rallimeestele! Jeets ka korralikult ralli lõpus
hea päev Eesti rallimeestele! Jeets ka korralikult ralli lõpus
Viimati muutis CTR, 16 Veebr 2020, 14:48, muudetud 1 kord kokku.
-
- I järgu kommentaator
Uurige ennem neid hyundai recce autosid kui nii jaburaid asju avalikult kirjutama hakkateCTR kirjutas:nii palju võibolla oleks teistmoodi olnud, et Toyotas on recce autod STi'd ja hyundais 1. seeria diisel bemmid, mis vb ei ole nii jäigad vm..Lithium kirjutas:Toyotas sõites oleks Montes legendi bumpi märkinud?Kolin kirjutas:Mu saba karvad ütlevad, et kui Tänak poleks meeskonda vahetanud oleks tal kahest kaks tehtud.
aga mis seal ikka, 2. koht rootsist on väga hea, enne rallit poleks isegi nii palju lootnud..
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kui sööma hakkad siis ära unusta seda filmimast. Ja mütsi soovitus oleks Mehhiko Sombreero.ElvisP kirjutas:See on tore, et kõik Kalle ja Evansi tulemusele üle reageerivad ... aga ma söön oma mütsi ära kui üks neist ka Mehhikos poodiumil on.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Las poisid annavad enne põhjuse söömiseks.Mistral kirjutas:Kui sööma hakkad siis ära unusta seda filmimast. Ja mütsi soovitus oleks Mehhiko Sombreero.ElvisP kirjutas:See on tore, et kõik Kalle ja Evansi tulemusele üle reageerivad ... aga ma söön oma mütsi ära kui üks neist ka Mehhikos poodiumil on.
Nüüd peab ootama viimase onboarde, huvi pärast vaatama mis Otil ja Sebil siis juhuts poolel katsel. Kas külastasid kraavi või läks vihmasadu niipalju suuremaks, et äkki tuli niipalju ajakaotust.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
.
Viimati muutis kiilakass, 16 Veebr 2020, 19:03, muudetud 1 kord kokku.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Kas enam ei saa kahte onboardi korraga vaadata? Ma ei leidnud võimalust.
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Lõpus Ott raputas pead (eelnevalt vaatas mitu korda keskele või Martini käes oleva legendiraamatu peale). Video põhjal oli korralik sõit, teised panid lihtsalt katse teises pooles julgemalt.
Ott sosistas kõrva, et tubli poiss, aga ära arva, et see hakkabki nüüd nii olema