WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: WRC+
Kas keegi oskab ütelda,mis probleem on kui teloga näen plussi,aga arvutis paneb stram errori#210?
Mul endiselt pluss täiesti peetis omadega ja sisselogides ütleb et pole aktiveeritud.
Raha on nad mu käest saanud
Kellelgi mingit streami linki SS2 jagada?
...kuni see plussi jama möödanik on
Raha on nad mu käest saanud
Kellelgi mingit streami linki SS2 jagada?
...kuni see plussi jama möödanik on
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
- II järgu kommentaator
Ma saatsin päeval 12 aeg meili jubamitsupitsu kirjutas:mul ka papp läinud,aga pilti pole. Saatsin meili,vaatab kas tuleb adekvaatset juttu.
vastuse sain sellise
Dear WRC+ user,
Thanks for your request and your interest in WRC+.
Username-****** is okay.
We have already recognized the problem and at the moment we are working hard to solve it as soon as possible.We are sorry that you have had this issue. If you have already upgraded the app, we would like to ask you to try again later.
Try our new website link- https://www.wrc.com/en/editor-tree/seas ... ccom-2020/
If you have any further questions please contact us via support@service-plus.wrc.com and include your ticket-number [Ticket#202001231314008468] as subject, so we can match your request.
Best regards,
your WRC+ Team
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Kas kellelgi on veel jama, et see salasõna reset token ei jõua kuidagi kohale? Proovinud korduvalt viimase 24h jooksul...
Väidab et saadetud - proovisin nii kasutajatunnusega kui e-postiaadressiga
e-post gmailis... kas gmail blokeerib wrc posti?
Mõistus otsas
Mõistus otsas
Mul tuli küll gmaili kiri kohe kohale. Läks küll spam folderisseEraisik kirjutas:Kas kellelgi on veel jama, et see salasõna reset token ei jõua kuidagi kohale? Proovinud korduvalt viimase 24h jooksul...
Mõistus otsas
Oskab keegi öelda mida peab tegema et saaks vaadata iphonest live ja heli tuleks kõrvaklappidest, kui klapid ühendatud tuleb ette kiri “casting to” ja ainult heli klappides pilti pole ja kui airplays ära muuta siis lülitab heli telefoni ja on pilt ees
Leia lähim Telia esindus. Otsi telefoni mille peal ei ole õunakujulist embleemi. Soeta uus telefon. Installi WRC rakendus telefonisse. Naudi kõrvaklappidega ralli vaatamist.5U175 kirjutas:Oskab keegi öelda mida peab tegema et saaks vaadata iphonest live ja heli tuleks kõrvaklappidest, kui klapid ühendatud tuleb ette kiri “casting to” ja ainult heli klappides pilti pole ja kui airplays ära muuta siis lülitab heli telefoni ja on pilt ees
Endal sama viga ja pole apple telefoni probleem vaid api oma. Ilmselt järgmiseks ralliks on korras.
Kui on võimalik siis saada WRC'le ka teade. Ma ise saatsin. Mida rohkem inimesi saadab, seda kiiremini korda saab.
Kui on võimalik siis saada WRC'le ka teade. Ma ise saatsin. Mida rohkem inimesi saadab, seda kiiremini korda saab.
-
- V järgu kommentaator
Kas kellelgi on olnud täna kokkupuudet WRC äpi laadimisega Play poest? Hakkasin uuendama ja nüüd jääbki ketrama...
-
- III järgu kommentaator
uuendused tehtud. Toimib nii telefonis kui ka arvutis(Chrome). Uus probleem on aga telefoni ekraani välja lülitumine. Uue äppiga ei saa enam aru,et oled full Screen modes ja peale 30 sekki vaatamist läheb ekraan lukku ja kõik. Kas kellelgi sama probleemi? Kuidas lahendada?