Peale õnnetust andis Markko rohkem intervjuusid kokku kui sel ajal mil ta sõitis veel rallit.alk kirjutas:Markko pidas silmas eestis võistlevaid sõitjaid.
Aga meenutage eelmist aastat,kui leheneegrid lihtsalt boikoteerisid kõike uue rallitiimiga seonduvat.Ja enamasti viidati sellele,et see on Markko Märtini tiim ja kuna Markko ei suhtle peale õnnetust ajakirjanikega,siis ka nemad ei vaevu temast,kui "endisest kuulsusest" enam suurt midagi kirjutama.
Tahaks loota,et Märtin siiski kõigi kaigaste kiuste jätkab seda projekti...eesti rallispordi tuleviku nimel oleks see hädavajalik...
Uus rallitiim Markko Märtini ja EALi koostöös
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
Elus armastatakse sind kaks korda-sündides ja surres.
-
- Hooaja Rallivõlur
Millal? Kus? Ta ju selgelt ütles, et ei suhtle enne ajakirjanikega, kui ise soovib ja seda ta ka ei teinud. Pole ta midagi nii palju intervjuusid andnud.Apollo kirjutas:Peale õnnetust andis Markko rohkem intervjuusid kokku kui sel ajal mil ta sõitis veel rallit.alk kirjutas:Markko pidas silmas eestis võistlevaid sõitjaid.
Aga meenutage eelmist aastat,kui leheneegrid lihtsalt boikoteerisid kõike uue rallitiimiga seonduvat.Ja enamasti viidati sellele,et see on Markko Märtini tiim ja kuna Markko ei suhtle peale õnnetust ajakirjanikega,siis ka nemad ei vaevu temast,kui "endisest kuulsusest" enam suurt midagi kirjutama.
Tahaks loota,et Märtin siiski kõigi kaigaste kiuste jätkab seda projekti...eesti rallispordi tuleviku nimel oleks see hädavajalik...
Aga see Postimehe artikkel on küll väga negatiivne. Milleks sellist asja üldse kirjutada? Me saime teada, et keegi tahab Märtinile käru keerata ja ta on sellest väsinud. Aga mida me sellega peale hakkame. Vangutame pead, et oioi need eestlased on ikka kadedad jne. Ma olen caliga selle alla andmise seisukohast täiesti nõus. No tahab keegi sulle sitta keerata. MIs siis? Võta ja tõesta kõigile, et nii ei saavuta mitte midagi. Kui Markko oleks rallis nii kergest alla andnud, kas ta siis oleks kuhugi jõudnud? See eestlaste teema hakkab ka Markko jutu puhul närvidele käima. Aga loodetavasti ikka jätkavad. Seda oleks vaja eesti rallile.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
Olen rohkem teiste spordialade köögipoolega kursis ja üks asi on kindel - need fanatid, kes erinevaid alasid edendavad, kes on endale võtnud kohustuse, loonud klubid, kasvatanud üles materjali, mis võitnud ka OM, MM ja EM medaleid, on sinna sisse pannud kordi rohkem nii oma ajas kui ka rahas. Pole vahet, kas terve elu jooksul või paari aastaga. Asi on tahtmises! Sa kas tahad seda teha või mitte - kui ei taha, siis mittetegemisele leiab igasuguseid ettekäändeid.GC kirjutas:No mõelge ka milliste rahasummadega on tegu.
Ja kui sponsoreid napib, ei arva mina küll, et Märtin peaks oma rahaga seda tiimi pidama.
Ma tahaks teada, kes meist oleks tiimi elus hoidmiseks nõus pappi välja käima!?
Ja mingi poole vinnaga Märtin seda kindlasti teha ei soovi!
-
- Hooaja Rallivõlur
Ma olen taas cali'ga 100% nõus, aga lisan ka veel enda arvamuse.GC kirjutas:No mõelge ka milliste rahasummadega on tegu.
Ja kui sponsoreid napib, ei arva mina küll, et Märtin peaks oma rahaga seda tiimi pidama.
Ma tahaks teada, kes meist oleks tiimi elus hoidmiseks nõus pappi välja käima!?
Ja mingi poole vinnaga Märtin seda kindlasti teha ei soovi!
Oli seal artiklis mainitud tiimi kaotamise peapõhjusena raha? Ei. Jutt oli "teiste" ebasportlikust käitumisest ja ärategemise tahtmisest Märtini suhtes. Keegi tegelikult ei tea, kui suures osas rahatavad tiimi Märtin, sponsorid, EAL. Loomulikult on Märtini osa seal väga suur. Kahju oli veel ntx Rauamist, ei ei jäänud just kõige paremat maiku sellest artiklist. Kahtlemata on siin ka üks märksõna missioonitunne. Ja ma ei taha ütelda, et Markko justkui peaks mingist kohusetundest seda asja vedama. Ei pea. Pressiteade, et sponsoritega ei saadud kokkuleppele ja tiimi jätkamist ei peeta võimalikuks oleks olnud ok. Aga sellised põhjused nagu artiklis ei ole ok.
IMHO on Märtinil viimasel ajal hädaldaja imago külge tulnud pressi kaudu. Rallit sõita ei taha, ringrada sõita ei taha, tiimi ka juhtida ei taha. Eestlased on pahad ja kadedad, WRC on alla käinud jne. Aga mida ta teha tahab siis? Pole küll muidugi kellegi asi. Ma ei taha Märtinit iga hinna eest kritiseerida. Paraku mulle tundub, et praegune Markko ei ole enam see Markko, keda ma pikka aega fännasin. Ja põhjus ei ole kaugeltki selles, et siis sõitis ta WRC tehasetiimis. Fännata sai teda ennemgi. Tahaks soovida Markkole rohkem optimismi ja positiivsust!
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- Rallifoorum 24/7
oeh jah, kui sa vaid vaataksid lähemalt neid pilte, siis selle saidi omanik on oma piiritul fantaasial photoshopis lasknud lennata . Külje peal Saaremaa Rally kleepekad jms. kraam e. siis Saaremaa Rally 2006 ajal võetud pilt. Sellest tee omad järeldusedsmartass kirjutas:tundub ikka, et uued
http://www.zone.ee/lilla/subaru'06.jpg
-
- I järgu kommentaator
Quote Martin: "kuid nüüd on aeg liikuda oma karjääriga edasi."sapakas kirjutas:Kas nad järgmine aasta sõidavad sama tehnikaga. Ehk õnnestub Martini tiimil mõistlikel tingimustel MM-lt auto rentida.mmargus kirjutas:Aga mis Rauamist saab? Uus hooaeg pole enam teab kui kaugel, aga ei ole tema plaanidest nagu midagi kuulnud.