Logitech Driving Force pro, sobib ka PC'le
Hinnaklass Peaks vist 1500-2000 olema minu teada.
900 kraadi pööramis laksu ja saab ka 240's või mingi umbes nii kraadises laksus sõita
Ei ole veel kuulnud mingitest known bugidest, üldiselt peaks hea rool olema.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Mis point on roolidel millega saad mõlemale poole poolteist pööret teha? Mingi sportauto värk? Vormelist/touring-carist ega rallist pole ma küll näind et keegi rooliga hullult väntaks seal....
Kuskil Eurospordis nägin ka mingis reklaamis korra jooksis klipp läbi, kus mingi vend vehkis kätega nagu segane, et külglibisemist korrigeerida ja ta tegi kohe väga mitu ringi selle rooliga väga kiiresti.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Ma ju mainisin, et seda saab ka tavalises modeis kasutada, nagu kõik teised roolid
Ja viimati kui ma teda poes katsusin, polnud see rooli kuju Momo Racinguga võrreldes sugugi halb, isegi natuke mugavam oli vb.
>
0
RudiTurbo kirjutas:Ma ju mainisin, et seda saab ka tavalises modeis kasutada, nagu kõik teised roolid
Ja viimati kui ma teda poes katsusin, polnud see rooli kuju Momo Racinguga võrreldes sugugi halb, isegi natuke mugavam oli vb.
sosoo, siis on asjal jumet ja tegema endale hea jõulukingi
nüüd natukene aega möödas, äkki keegi on selle Logitech Driving Force Pro asjanduse saanud ka ära osta ning proovida?
eestist leidsin selle müügil olevat K Arvutisalongis 1999 eek eest, amazon.com andis hinnaks $119, mis väga odav arvestades praegust 11,7'st dollari kurssi. on kuskil odavamat kohta?
RudiTurbo kirjutas:Logitech Driving Force pro, sobib ka PC'le
Hinnaklass Peaks vist 1500-2000 olema minu teada.
900 kraadi pööramis laksu ja saab ka 240's või mingi umbes nii kraadises laksus sõita
Ei ole veel kuulnud mingitest known bugidest, üldiselt peaks hea rool olema.
Ma täna mõtlesin, et peaks oma "MOMO" välja vahetama ülekandega rooli vastu, et oleks reaalsele autole vastavam. Kuid kas see "Logitech Driving Force pro" ikka sobib kindlasti ka arvutile ja kui sobib siis kuidas, mida tegema peaks ? Ostaks kohe ära kui kindlalt teaks et saab ka arvutile rakendada. Või on kusagil olemas selle sama variandi arvuti variant ? Mida arvate ?
Ühe "asjatundja" abiga sain selle rooli õieti tööle. Selgus et PC variandina töötamiseks oli vaja ühte driverit, mis sai leitud logitechi kodulehelt.
Olen selle rooliga nüüd täiesti rahul, sest üks ja veerand tiiru kummagile poole on ikka reaalsuse lähedasem kui lihtsalt veerand tiiru.