WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Seal on RalliCross Champ. karikas teiste karikate kõrval. Sealt järeldasin, et saab ka seda sõita. Õhtul vaatan järgi, minuteada on seal see küll.Burns kirjutas:Küsimus Krusale- sa mainisid(kui ma õieti mäletan), et sõites Rally Crossi siis saad seal ka meistrikaid teha,et saad punkte jne...Kust sa seda küll valida saad. Mina küll ei leidnud.
See karikas antakse siis kui oled kõikide maade rajad võitnudKrusa kirjutas:Seal on RalliCross Champ. karikas teiste karikate kõrval. Sealt järeldasin, et saab ka seda sõita. Õhtul vaatan järgi, minuteada on seal see küll.Burns kirjutas:Küsimus Krusale- sa mainisid(kui ma õieti mäletan), et sõites Rally Crossi siis saad seal ka meistrikaid teha,et saad punkte jne...Kust sa seda küll valida saad. Mina küll ei leidnud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Re: kuidas saab postitusi ...
Vihje: vaata postituse paremale üles nurkaAA kirjutas:kuidas saab postitusi kustutada ja yhte postitusse panna
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Uurisin vähe lähemalt seda asja. Valid rallicrossi ja hakkad paugutama. Kui ära võidad ilmub üles vasakusse nurka väike medalike. Kui kross konkreetses maas läbitud, siis viskab sind krossimaade valikusse kust saad valida järgmise jne. Lõpp ongi vist nii, et saad karika.jussis kirjutas:See karikas antakse siis kui oled kõikide maade rajad võitnudKrusa kirjutas:Seal on RalliCross Champ. karikas teiste karikate kõrval. Sealt järeldasin, et saab ka seda sõita. Õhtul vaatan järgi, minuteada on seal see küll.Burns kirjutas:Küsimus Krusale- sa mainisid(kui ma õieti mäletan), et sõites Rally Crossi siis saad seal ka meistrikaid teha,et saad punkte jne...Kust sa seda küll valida saad. Mina küll ei leidnud.
RFC WRC:Evolved hooaeg 2006
Tervitus kõikidele sõpradele ja konkurentidele.
Kuna JWRC hooaeg on varsti lõppemas ja olen aru saanud, et kõik senised osalejad sooviks jätkata ka tuleval hooajal siis on tekkinud mul teile kõigile mõned küsimused.
Ootaks siis nendele vastuseid ka.
Kuidas peaks toimuma uus hooaeg?
Siin siis mõned valikud , mis mu peas läbi on käinud.
1.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja ainult 3 katset.
2.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja katsed sõidetakse läbi kaks korda ehk siis kokku 6 katset.
3.Ralli sõidetakse läbi mängudega WRC4 ja WRC:Evolved ehk siis kokku 9 katset.
4. Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved. Hooajal on kokku 8 rallit ja kokku 6 katset per ralli ehk siis rallid liidetud ala Monte+Rootsi jne...
Reeglites muutub järgmiseks hooajaks nii palju, et koos aegadega maili aadressile, mida vist ei hakka muutma tuleb saata kohe ka ABS aja screen, et vältida hiljemaid pretensioone või segadusi konkurentide poolt.
See jätab ära need minevikus teada olnud nääklemised kas keegi ikka sõitis need ajad või ei.
Samas võib juba vaikselt hakata saatma ka meeskonna soove, et kes kus sooviks järgmisel hooajal sõitma hakata.
Need võib siis lisada koos vastusega millist varianti eelistaks sõita hooajal 2006.
Algul muidugi peavad veel palju meist selle uue WRC:Evolved mängu hankima.
Edu kõigile jätkuval JWRC hooajal,
Strike
Tervitus kõikidele sõpradele ja konkurentidele.
Kuna JWRC hooaeg on varsti lõppemas ja olen aru saanud, et kõik senised osalejad sooviks jätkata ka tuleval hooajal siis on tekkinud mul teile kõigile mõned küsimused.
Ootaks siis nendele vastuseid ka.
Kuidas peaks toimuma uus hooaeg?
Siin siis mõned valikud , mis mu peas läbi on käinud.
1.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja ainult 3 katset.
2.Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved ja katsed sõidetakse läbi kaks korda ehk siis kokku 6 katset.
3.Ralli sõidetakse läbi mängudega WRC4 ja WRC:Evolved ehk siis kokku 9 katset.
4. Ralli sõidetakse mänguga WRC:Evolved. Hooajal on kokku 8 rallit ja kokku 6 katset per ralli ehk siis rallid liidetud ala Monte+Rootsi jne...
Reeglites muutub järgmiseks hooajaks nii palju, et koos aegadega maili aadressile, mida vist ei hakka muutma tuleb saata kohe ka ABS aja screen, et vältida hiljemaid pretensioone või segadusi konkurentide poolt.
See jätab ära need minevikus teada olnud nääklemised kas keegi ikka sõitis need ajad või ei.
Samas võib juba vaikselt hakata saatma ka meeskonna soove, et kes kus sooviks järgmisel hooajal sõitma hakata.
Need võib siis lisada koos vastusega millist varianti eelistaks sõita hooajal 2006.
Algul muidugi peavad veel palju meist selle uue WRC:Evolved mängu hankima.
Edu kõigile jätkuval JWRC hooajal,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- V järgu kommentaator
Nagu näha siis Citroeni JWRC meeskonnas olnud kolmik liigub järgmisel hooajal kõik koos Fordi. Igati tervitatav, et samad mehed sama eesmärgi eest jälle samas meeskonnas väljas. Fordis siis kohad täis. Kui on rohkem soovijaid siis saab edasi juba arutada erameeskondade liitmist, kuid hetkel tehastes palju palju kohti veel vabad ja järgmiseks hooajaks leidnud koha 4 sõitjat.Krusa kirjutas:Krusa & Kait soovivad nagu ka eelmine jwrc hooaeg olla ühes tiimis ja tiimiks on FORD
P.S Ootan Burnis valikut, et kinnitada tema auto uksele nr.1
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Eks ma siis hakkan koguma vaikselt hääli ja siis vaatame mille poolt lõpuks kõige rohkem hääli tuleb see ka jääb.
Ise eelistaks ka WRC4+WRC:E , sest osad meist pole kõiki katseid läbi sõitnud WRC autodega WRC4 ja oleks ka neile hea. Samas pole mul ka variandi vastu, et WRC:E katsed sõita läbi kaks korda. Peaasi, et oleks min 6 katset. 3 on totaalselt vähe.
Ise eelistaks ka WRC4+WRC:E , sest osad meist pole kõiki katseid läbi sõitnud WRC autodega WRC4 ja oleks ka neile hea. Samas pole mul ka variandi vastu, et WRC:E katsed sõita läbi kaks korda. Peaasi, et oleks min 6 katset. 3 on totaalselt vähe.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Citroen ja Ford siis nüüd täis. Vabad veel kaks kohta Mitsus, Skoda, Subaru, Peugeot. Ise kutsuks paremaid sõitjaid Mitsuse, et siis koos võita tootjate arvestuses . Burns kuidas oleks Mitsuga või jätkad Skodas ja sama küsimus Kambule kuidas oleks Mitsu meeskonnas koos sõita nagu Suzus?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P