RallyRACC Catalunya 2015 eelvaade ja shakedown
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
RallyRACC Catalunya 2015 eelvaade ja shakedown
Neljapäev 22.10.2015
SD Salou (Emprius) [kruus-asfalt] 2.97km 09.00
Osalejad
http://www.rallyracc.com/2015/descargas/inscritos.pdf
Viimati muutis soca, 08 Okt 2015, 13:18, muudetud 2 korda kokku.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Re: RallyRACC Catalunya 2015 eelvaade ja shakedown
Reedene päev kruusal. Laupäev ja Pühapäev asfaltil. 7 uut katset ning mis kõige parem uudis, reedesel päeval servist pole
Loodame, et Tänakule pandi ka siis M-spordi baasis juhe sappa ja tehti restart nagu Evansile peale austraaliat. Mõjus hästi igatahes
Loodame, et Tänakule pandi ka siis M-spordi baasis juhe sappa ja tehti restart nagu Evansile peale austraaliat. Mõjus hästi igatahes
ei tõota jälle midagi head, pikad päevad ilma serviseta.soca kirjutas:Reedene päev kruusal. Laupäev ja Pühapäev asfaltil. 7 uut katset ning mis kõige parem uudis, reedesel päeval servist pole
tundub, et tiimidele siis sobib/meeldib see ilma serviseta asi..? sest muidu võtaks ju sõna ja teeks vähe kurjemat häält selle koha pealt?
ja kui nad kurjemat häält teevad,ega ralli korraldajad midagi muuta ei jõuaks enam. hooaja lõpuni 2 rallit jäänud.CTR kirjutas:tundub, et tiimidele siis sobib/meeldib see ilma serviseta asi..? sest muidu võtaks ju sõna ja teeks vähe kurjemat häält selle koha pealt?
[quote="soca"]Reedene päev kruusal. Laupäev ja Pühapäev asfaltil. 7 uut katset ning mis kõige parem uudis, reedesel päeval servist pole
Reedene päev on kruusal jah, aga nagu ma aru olen saanud, siis kõige pikem katse Terra Alta 1 ja 2 (35.68 km) on nii kruus, kui ka asfalt. Ei ole täpselt leidnud, kui palju moodustab sellest asfalt, kuid mitu korda pidi pinnas vahetuma. Tuleb loota, et kruusaseades fiestaga asfladil suudab Tänak teistega sammu pidada, muidu on juba reedel kaotus suur.
Reedene päev on kruusal jah, aga nagu ma aru olen saanud, siis kõige pikem katse Terra Alta 1 ja 2 (35.68 km) on nii kruus, kui ka asfalt. Ei ole täpselt leidnud, kui palju moodustab sellest asfalt, kuid mitu korda pidi pinnas vahetuma. Tuleb loota, et kruusaseades fiestaga asfladil suudab Tänak teistega sammu pidada, muidu on juba reedel kaotus suur.
-
- Moderaator
- Reactions: 5
- Kontakt:
Oikurat see küll head ei tõota. Ma ei saa aru miks pikal päeval rervist ei ole.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
100% nõus sinuga. Kahjuks on meie Ott nendel päevadel kui servist pole vaevelnud tehniliste probleemidega.Kolin kirjutas:Oikurat see küll head ei tõota. Ma ei saa aru miks pikal päeval rervist ei ole.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
- Rallifoorum 24/7
Soome tehnilises probleemis oli ta ise süüdi, Poolas küll mitte jah. Aga olen nõus, service võiks ikkagi olla pikkadel päevadel, nendel kellel tekib masinal ise mingi tehniline rike saavad karistada asjatult, nagu Tänak Poolas.
Tundub, et see serviceta ralli on süvenev trend, Rootsi rallil sõidetakse juba kaks päeva ilma päevase hoolduseta.
-
Kas kusagil kiiruskatsete kaarte leiab? Kodukal olid mingid tutvustavad kohad ainult.
rattaga on kah hea sõita
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
-
- V järgu kommentaator
ärgmisel nädalavahetusel jätkub autoralli MM-sari Kataloonias peetava etapiga. Ott Tänak (M-Sport) lubas eelseisval rallil kohe algusest peale kõvasti gaasipedaalile suruda.
"Ma ei ole sellel rallil võistelnud alates 2012. aastast, kuid sain mullu siiski rajad läbi sõita ning oli tore näha, et kiiruskatsed on sama head, kui ma mäletasin," rääkis Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.
"Sealsed kruusakatsed on sujuvad ja kiired - mida ma naudin täiega - ning ma arvan, et kõik nõustuvad, et asfaldil sõidetavad katsed on ühed hooaja kõige paremad."
"Kruusalt asfaldile minna võib olla alguses pisut kummaline, sest oleme harjunud terve nädalavahetuse ühesugusel rajakattel sõitma, kuid ma usun, et suudame sellega kiiresti kohaneda. Kui ilmastikuolud on head ja tolm ei sega, peaksime saama avapäevaks päris hea stardipositsiooni. Ma tõesti naudin selle masinaga kruusal kihutamist ja seekord surume kohe algusest peale gaasipedaali põhja. Sarnaselt kavatseme tegutseda ka asfaldil," lisas Tänak, kes lõpetas eelmise ehk Korsika ralli alles kümnendana.
"Ma ei ole sellel rallil võistelnud alates 2012. aastast, kuid sain mullu siiski rajad läbi sõita ning oli tore näha, et kiiruskatsed on sama head, kui ma mäletasin," rääkis Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.
"Sealsed kruusakatsed on sujuvad ja kiired - mida ma naudin täiega - ning ma arvan, et kõik nõustuvad, et asfaldil sõidetavad katsed on ühed hooaja kõige paremad."
"Kruusalt asfaldile minna võib olla alguses pisut kummaline, sest oleme harjunud terve nädalavahetuse ühesugusel rajakattel sõitma, kuid ma usun, et suudame sellega kiiresti kohaneda. Kui ilmastikuolud on head ja tolm ei sega, peaksime saama avapäevaks päris hea stardipositsiooni. Ma tõesti naudin selle masinaga kruusal kihutamist ja seekord surume kohe algusest peale gaasipedaali põhja. Sarnaselt kavatseme tegutseda ka asfaldil," lisas Tänak, kes lõpetas eelmise ehk Korsika ralli alles kümnendana.
-
- Rallifoorum 24/7
Oskab keegi öelda, kas hispaanlased ikka ajakirja, koos katsete kaartide jm. annavad välja või peab kodulehelt info välja printima?
-
Panin ka mõne sõna blogisse kirja eelootavast rallist
http://www.rallinaut.ee/hispaania-ralli ... e-ralli-f1
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
- Rallifoorum 24/7
Kena arutelu.MKD kirjutas:Panin ka mõne sõna blogisse kirja eelootavast rallist
Palun tee vaid väike parandus. Viimases lõigus on selline koht sees: Prantsusmaa rallile läheb Ott aga vastu ensekindlalt surudes gaasi põhja juba alguses, et asfaldil sõidetavatele päevadele minna vastu võimalikult heal positsioonil.
Ilmselt peaks seal olema Hispaania.
-
Heh. Aitäh, väiksed typod tulevad ikka sisse
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
http://sport.err.ee/v/autoralli/44e8695 ... d-tulemust Wilsonilt kah midagi enne rallit