Rally Sweden 2015 DAY 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Re: Rally Sweden 2015 DAY 1
Mis teil viga on? Poisil teine ralli see hooaeg ja te ootate kohe võitu. Nüüd kui ära peaks kakkima siis jälle häda. Olge ikka positiivsed. Küll see kiirus tagasi tuleb.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Lõpus kohe pole häda midagi.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Keegi pole võitu oodanud. Lambisatsile peaks isegi külmalt peale minnes ära tegema.marko1509 kirjutas:Mis teil viga on? Poisil teine ralli see hooaeg ja te ootate kohe võitu. Nüüd kui ära peaks kakkima siis jälle häda. Olge ikka positiivsed. Küll see kiirus tagasi tuleb.
Oh ilmus. See WRC+ viib veel varem hauda kui Becksi hääletõstmine raadios ja Tänaku mainimine.
Ma ise olen mõelnud, et mõned poodiumikohad sel hooajal oleks "ok" saavutus. VW-le vastu hakkamine on liiga optimistlik plaan. Ainult Loebile jõukohane.marko1509 kirjutas:Mis teil viga on? Poisil teine ralli see hooaeg ja te ootate kohe võitu. Nüüd kui ära peaks kakkima siis jälle häda. Olge ikka positiivsed. Küll see kiirus tagasi tuleb.
-
- Rallifoorum 24/7
Divine kirjutas:Protasovi käest ära saab siis paneb mõtlema, kas ikka on tehasemeeskonna kohta väärt...
Klaviatuuriil võidusõitjad (nagu me kõik siin hetkel oleme) ei tohiks endale lubada selliseid põhjapanevaid väljaütlemisi.Kellegi sarnased sõnavõtud jäid silma ka Monte väljasõidu kohta, kus automaatselt oli süüdi ja ebakompetentne K. Sikk.
Lambisatsist rääkida ei saa me ka kohe kindlasti. Autospordi kuningliku sarja superlitsentsi omanik ja aaastaid + mitmeid hooaegu WRCd sõitnud sportlasi ei tasu alahinnata.
Viimati muutis -huviline2-, 13 Veebr 2015, 15:53, muudetud 2 korda kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
Kes see siin võitu ootab? Praegu on ikka piin vaadata kuidas mees tuleb Protasovide ja Prokopidega ühes tempos või isegi aeglasemalt. Ju see tütre sünnipäev siis ikka mõjutab.marko1509 kirjutas:Mis teil viga on? Poisil teine ralli see hooaeg ja te ootate kohe võitu. Nüüd kui ära peaks kakkima siis jälle häda. Olge ikka positiivsed. Küll see kiirus tagasi tuleb.
-
Ja herr Kubica on siis ka hakkama saanud millegagi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Täiesti nõus teiega, pole mõtet nii negatiivne olla. Poiss on kiire ja küll ta veel näitabjens kirjutas:Ma ise olen mõelnud, et mõned poodiumikohad sel hooajal oleks "ok" saavutus. VW-le vastu hakkamine on liiga optimistlik plaan. Ainult Loebile jõukohane.marko1509 kirjutas:Mis teil viga on? Poisil teine ralli see hooaeg ja te ootate kohe võitu. Nüüd kui ära peaks kakkima siis jälle häda. Olge ikka positiivsed. Küll see kiirus tagasi tuleb.
-
- Rallifoorum 24/7
Mitmes katse juba järjest Ott ütleb et mitu viga katse ajal, saaks tänane päev juba mööda tundub et siin midagi paremaks küll ei lähe.
13 ja reede täna ka jusoca kirjutas:Mitmes katse juba järjest Ott ütleb et mitu viga katse ajal, saaks tänane päev juba mööda tundub et siin midagi paremaks küll ei lähe.
-
- Rallifoorum 24/7
Tänak vajak ilmselt psühholoogi - näiteks M.Porki. On Pr.Pork ju mõnda teist eesti sportlast aidanud.
Palun seda postitust siis mitte väga tõsiselt võtta
Palun seda postitust siis mitte väga tõsiselt võtta