Eks siis paistab kui tournat tegema hakkan. Kui ausalt ütlen siis pole ma isegi radadele veel mõelnud. Aga mingi idee on mul olemas. Ütlen ainult nii palju, et tuleb raske ja karm asfaldi ralli. Kus kasutatakse kruusa rehve ja naastusiAAVIK Robi kirjutas:Kolin, äkki oskad öelda, kas tulevad märjad või kuivad olud asfaldil? ja ka kruusal, sest pole ise rbr-is kunagi Monte Carlo rallit sõitnud ja ei oska isegi arvata, mis olud võivad olla
Rallifoorumi meistrivõistlused 2011-2012 RBR
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
ok.. aga saaksid äkki mingi testi tourna teha?Kolin kirjutas:Eks siis paistab kui tournat tegema hakkan. Kui ausalt ütlen siis pole ma isegi radadele veel mõelnud. Aga mingi idee on mul olemas. Ütlen ainult nii palju, et tuleb raske ja karm asfaldi ralli. Kus kasutatakse kruusa rehve ja naastusiAAVIK Robi kirjutas:Kolin, äkki oskad öelda, kas tulevad märjad või kuivad olud asfaldil? ja ka kruusal, sest pole ise rbr-is kunagi Monte Carlo rallit sõitnud ja ei oska isegi arvata, mis olud võivad olla
ja üks küssa veel.. nimelt, kuidas saan ma replaysid ungari pluginas vaadata.. pole siiamaani leidnud
-
- III järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
Kui sa ainult need oled tõmmanud siis oled küll naljamees. Sa pead tõmbama kõik need mis siin on. http://www.rallysimfans.hu/rbr/download.php , edu
-
- II järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
Võiks reaalne ka olla, kõik rallivad samal ajal.
Kahjuks sellist võimalust meil pole, inimeste aktiivsusest on näha. Kunagi sai üht mängu mängitud, väga ammu, inimesed said kokku(ca 40) ning tegid ühe vägeva sõidu ringrajal.
Kahjuks sellist võimalust meil pole, inimeste aktiivsusest on näha. Kunagi sai üht mängu mängitud, väga ammu, inimesed said kokku(ca 40) ning tegid ühe vägeva sõidu ringrajal.
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- II järgu kommentaator
-
- III järgu kommentaator