Õhtul online?erry kirjutas:mul ka mäng käes
2010 8.okt. new WRC game!
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Nii ma ka nüüd terve nädalavahetuse mänguga tegelenud. Peaks mainima, et ikka päris lahe on. Aga ikkagi, WRC autodega kõige fun´m sõita. Sõidangi vahelduva eduga nii karjääri, kui ka alustasin meistrikaid H.Solkuga. Pean mainima, et Ford meeldib mulle rohkem, kui Sidrun. Ma ei tea, Ford kuidagi pehmem ja ei ole nii närviline auto. Aga sõita kannatab muidugi mõlemaga.
Kui meistrikad pihta hakkavad loodan ka neti asja jonksu saada.
Siiani siis muljed positiivsed. Rajad on huvitavad, lemmik siis nagu ikka minu puhul, on Türgi. Ning Mehhiko ja Jordaania.
Kui meistrikad pihta hakkavad loodan ka neti asja jonksu saada.
Siiani siis muljed positiivsed. Rajad on huvitavad, lemmik siis nagu ikka minu puhul, on Türgi. Ning Mehhiko ja Jordaania.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Ka siin nats karjääri mängitud. Nädalavahetusel käisin saaremaal kõigepealt vaatamas kuidas asi reaalselt käib ja õppisin nippe
Nüüd siis paar päeva proovitud ja peab mainima, et üldmulje on hea. Rajad nagu Burns mainis on huvitavad, hea on ka see, et on olemas 1600, 2000 masinad. Seadistusest loeb päris palju. Muidugi paari asja pärast võiks nuriseda. Näiteks vahel kui matsu panna ei juhtu mitte midagi, äärmisel juhul kere saab veidi kannatada. Ja aeg ajalt vastased jäävad nõrgaks. Paaril katsel esimest korda sõites võidetud esikoht karjääris päris lihtsalt (jaapani katsed civic-ga). Ja kuigi pole radu ennem sõidetud on suhteliselt lihte eesotsas olla.. muidugi siin peab plusspunkte andma kaardilugemisele, minu arust on see päris täpselt tehtud. Need muidugi erandid. Lihtsalt suts jääb raskusastmest puudu.
Nüüd siis paar päeva proovitud ja peab mainima, et üldmulje on hea. Rajad nagu Burns mainis on huvitavad, hea on ka see, et on olemas 1600, 2000 masinad. Seadistusest loeb päris palju. Muidugi paari asja pärast võiks nuriseda. Näiteks vahel kui matsu panna ei juhtu mitte midagi, äärmisel juhul kere saab veidi kannatada. Ja aeg ajalt vastased jäävad nõrgaks. Paaril katsel esimest korda sõites võidetud esikoht karjääris päris lihtsalt (jaapani katsed civic-ga). Ja kuigi pole radu ennem sõidetud on suhteliselt lihte eesotsas olla.. muidugi siin peab plusspunkte andma kaardilugemisele, minu arust on see päris täpselt tehtud. Need muidugi erandid. Lihtsalt suts jääb raskusastmest puudu.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tere!Burns kirjutas:Nii küsimus siis suurele ringile- teab keegi kas Eesti Energia KÕU internetiga kannatab PS3ga netis mängida, et on kellelgi kogemusi või teavad????????
Olen sõitnud Kõu ühendusega Evolvedit, F1-te ja RBR`i.
Sellised asjad ta veab välja, aga muidu hinna ja kvalteedi suhet ei anna kommenteerida. Ainuke eelis, et levib kõikjal.
Vahetasin endal Radioneti vastu välja.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- V järgu kommentaator