TeeTCiLL kirjutas:kindludtud maksab auto ju v2llja ma ei usu et karj22ri lõpp ostab uue
ralliautol kasko?
Postimehe andmetel täiseti tavaline kindlustus ja ei maksta varguse puhul midagi välja! Ja pole ka Margus ju selle auto omanik vaid rentnik. Omanik pidi olema Silberauto!
No seda minagi arvan, lihtsalt imelik oli lugeda, et kindlustus hakkab sele auto varguse eest pappi välja käima.
Tegelikult võiks ikka olla mingisugune kindlustus ka ralliautodele. Kunagi ei tea ju mis juhtuda võib. Tänapäeval on ju igasugu asju võimalik kindlustada, miks mitte siis ralliautot??? Iseasi kui kallis ja otstarbekas see lõbu oleks. Eks ta keeruline on.
RBREL foorumist Rolandi kirjutatud: rekka hakkas liikuma männiku teelt kell 04:02 reede hommikul ja kella 8. ajal sõitis rallikas ühe teise autopeal pärnusse sisse.. edasi ei tea.
kui leidub sponsoreid. see praegunegi oli ju tglt silberautole kuulunud evo, mitte muraka isiklik omand. aga jhm, tema selle eest vastutas ja tehtud oli aint tavaline liikuskindlustus.
ma loodan, et jätkab rallitamist ikka, aga see on väga küsitav.
kahju,et murakas eesti ralli areenilt sellise juhtumiga kaob...
meelde jääb eriti tema kommentaarid peale sõitu,alati sellised lõbusad ja just nooremaid sõitjaid tagant utsitavana a-la et las noored lammutavad, mul pole nii kiire, sõidan siin oma vanustega võidu jne ja muidugi tema sõitja oskused (H)
kuid noomh..ega nimi Murakas eesti rallispordist ära ei kao...
skahar kirjutas:Igatepidi kehva lugu-ei oska siin kuidagi aidata...
Samas on kuidagi imelik, et keegi pole midagi näinud/kuulnud...tänapäeva kiire infomaailm nagu meil on!?
Muidu on küll, et lähed hädaga nurga taha lased "paagi tühjaks" ja järgmine päev on juba "Sinu torus" üleval ja kõik parastavad.
tänapäeva maailmas on veel küllaltki lihtne pätti teha ja veelt puhtalt pääseda. eriti eestis. oo venemaa, suur ja lai ju meie kõrval. vaja vaid schengen ületada ja mured kadunud.
Marguse auto peaks iga rallihuviline ju ära tundma...ja Rolandil ju must ja civic ning Jaanusel ju üleni punane evo... Ja kui sellel jutul oleks mingi tõepõhi siis olek juba kellamist kuulda..
Ka mina nägin täna Muraka EVOt. Tulin mööda Tallinn-Tartu mnt-d ja enne Mäod tuli vastu Silberauto kirjadega buss. Vilksamisi nägin midagi punast ja kui peeglisse vaatasin, siis pidin kahjuks pettuma, kuna tegemist oli hoopis Jaanuse EVO 7-mega...
Aga noh, loodame et masin leitakse ikkagi üles. Ja mida varem, seda parem.