Märtinfänn kirjutas:Raja ääres kuulsin,et üks tüüp sai 7 korda puhuda:D
rajaääres saab "igasugujutte" kuulda:) nt noorteralliajal juhtunud väike kõks Saluri tiimi mingi masinaga ja kellegi tundmatuga - siis mõni minut hiljem oli juba saluri evo maha kandmisel
inimesed lähevad ekstaasi ja eks kellegi teise ebaõnn on ju publikule suur jututeema päevadeks. Kurb iseenesest.
M.K.E. Motorsport – Silberauto võistkonna ridades teevad Eesti autoralli meistrivõistluste esimese etapi kaasa Margus Murakas - Silver Kütt ning Roland Murakas - Kalle Adler.
Seni koos kaardilugeja Jaago Kuriksiga sõitnud Jaanus Murakas avavõistlusel Antslas ei stardi.
"Loomulikult seab majandussurutis omad piirid," nentis Jaanus Murakas. "Sõidame kaasa vaid mõned võistlused, aga millised täpselt, veel ei oska öelda. Kindlasti tahaks osaleda kodustel teedel sõidetaval Paide rallil. Üritan tänavu rohkem toetada poja Rolandi ettevõtmisi."
Tean ka, et noorterallil puhuti korduvalt (ise olin sattunud "puhtale" trassile) nii "tavateel" kui ka ülesõitudel. Samuti oli ümber Võru nii "halle" kui "siniseid" hulgaliselt liikumas.
Minu arvates igati tervitatav, kuna katsele jõudmiseks võiks see ca 30 sek lisaaega arvestada küll
Ehk selekteeriks see pikaajalises perspektiivis publiku veelgi kultuursemaks ja hoiaks ära vähemalt mõne taara jm läbuhunniku istutamise loodusesse...
M.K.E. Motorsport – Silberauto võistkonna ridades teevad Eesti autoralli meistrivõistluste esimese etapi kaasa Margus Murakas - Silver Kütt ning Roland Murakas - Kalle Adler.
Seni koos kaardilugeja Jaago Kuriksiga sõitnud Jaanus Murakas avavõistlusel Antslas ei stardi.
"Loomulikult seab majandussurutis omad piirid," nentis Jaanus Murakas. "Sõidame kaasa vaid mõned võistlused, aga millised täpselt, veel ei oska öelda. Kindlasti tahaks osaleda kodustel teedel sõidetaval Paide rallil. Üritan tänavu rohkem toetada poja Rolandi ettevõtmisi."
Peaks olema küll uus. Olen nõus, Muraka auto on disaini mõttes hulka ilusamaks muutunud - kuigi ei tea kui palju peale Saaremaad seda vana üldse alles jäi. Põhimõtteliselt uus auto ja uus disain, loodan, et neil Silveriga hea hooaeg tuleb. Edu poisid.
Autoleht olemas ja esialgne endapoolne kava ka välja mõeldud. Kui nüüd oleks siis keegi kohalik ka, kes mõnda kohta soovitaks, siis oleks super. Looduskaitse all olevaid kohtasid pole mõtet pakkuda, sest sinna ei kavatse minna.
Eelmine aasta soovitas ka Umm paaril rallil mõnda kohta, kui kellelgi on head infot katsete kohta, siis andke tulla.
Vaatasin täna Kõpu rallisprindi lehekülge ja hetkeks registreerunud sõitjaid . usun, et neid tuleb veel palju juurde ja nädalavahetusel peaks täitsa tasemel ja hea üritus olema. Praegusel rallivaesel ajal plaanin kindlasti vaatama minna ja meie paremikule kaasa elama.
Iseasi küsimus on see, kas F1 tiim tal hooaja keskel sõita lubab. Kui midagi tõsisemat juhtuma peaks, siis tuleb neil kiberkiiresti hakata aenduspilooti otsima.....
Kas mina olen maha maganud, aga pole näinud Tallinna Rally juhendit ja tundub, samas ainult kuu aega ja registreerumine jne peaks juba algama. Kas korraldajad kõhklevad, või rahasid pole või...