Krusa kirjutas:Lõpuks sain Evoga netti.
Tundub, et elion on midagi portidega või krt teab millega vahepeal jantinud. Ruuterile tuleb teha reset (asub ruuteri taga väikese augu sees, ligi saab tikuga ja hoida nuppu all kuni kõik tuled korraga süttivad, lähevad punaseks vmt.). [/i]
Jõudu seltsimehed!
Kasutan kodus Kõu internetti. F1-te ta ära ei toitnud, kuid Evolvedis on ta hetkel (4 mängijat toas) hakkama saanud.
Kui kellelgi on võimalik homme (26.08) kell 22:00 liituda, siis sooviks proovida ka enama sõitjaga, kas toidab ära või mitte.
Edu!
To Krusa: Ikka see vana PS2 peenike
To Milor: AI ei mina tea mul peaks ikka ruuteriga olema koguaeg aga ma kui aus olla siis ei kujuta ette et mis ma selleks otseühenduseks tegema pean ei tunne seda värki veel nii hästi.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Tõmba nii mäng kui ruuter viieks minutiks seinas välja ja proovi uuesti. Kui tagasi ühendad, siis torka pistikusse nii, et enne paremal pool augus olnud klemm läheb vasakpoolsesse auku.
Kui miskit ei muutu, siis kriba mis errori ta sulle täpsemalt annab?
Hei mul käis netispets kodus ja tegi kõik korda ja pm täna õhtul loodan netti saada.
Krusa a kas järjekorras ainult välismaalased ???
Edit: Oujeah kiilakass on nüüd olemas
Edit 2: See hakkab juba närvi ajama krt nüüd õhtul tahan sisse minna aga olen natukese aega online ja siis kas jookseb kokku või lööb errori ette :S kuigi neti tugevus on super.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Mehed, kevad on käes!
Nii tore vaadata kuidas kärbsed oma pragudest välja poevad, uneuimas oma endisi trajektore otsivad ja mis peamine - kuulake kui mõnusasti juba toad sumisevad.
Üldiselt eksperiment õnnestus. N.vahetusel proovin veel ühendust kindluse mõttes tuunida (antenniga mõõda katust ringi uimerdada), kuid eilse treeningu toitis probleemideta ära.