WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
KÜSIMUS SUURELE RINGILE:
Ega keegi ei tea millega saaks mängu plaate puhastada või kus saaks normaalse hinnaga WRC Evolved (hinge hinda ei tahaks maksta, kuna vana mäng)
Teema selles, et proovisin niisama ka sõita, mitte netis, no ja mäng niimoodi hakib, et hullumaja. Teab keegi mis teema on.
Krt niipalju rallisi ees veel ja ei tahaks kõrvale jääda.
Ega keegi ei tea millega saaks mängu plaate puhastada või kus saaks normaalse hinnaga WRC Evolved (hinge hinda ei tahaks maksta, kuna vana mäng)
Teema selles, et proovisin niisama ka sõita, mitte netis, no ja mäng niimoodi hakib, et hullumaja. Teab keegi mis teema on.
Krt niipalju rallisi ees veel ja ei tahaks kõrvale jääda.
Diagnoos- Rallisõltlane
irw ma ei tea,kas sebra... on mingi eputrilla või meeldib talle,et kõik rahvas vaatab tema etteastet,aga see oli nüri...kõik sõidud me pidime terve kooseisuga ootama tema järgi.Võibolla peaks reeglitesse sisse kirjutama,et tahtlik võistluse pidurdamine on keelatud.Vend lihtsalt ootas millal Riho p;Sander ja Pants on sõidu lõpetanud ja alles siis startis.Tuba kestis 40 minutit ja kohal oli 10 osavõtjat.
-
- II järgu kommentaator
keskpärane sõit ainult ss-5 jooksis kokku ja ss-6el ei leidnud enam rütmi mingil katsel jebisime Vidrikuga kord vestman peal ja piibeleht all jne....Vidrik jäi peale 8)loodame CITROENile ikka palju punkte tuua kogu meeskond oli stardis ja peale minu kellegil erilisi äpardusi vist ei olnud
Viimati muutis kambu, 05 Sept 2007, 20:53, muudetud 1 kord kokku.
-
- II järgu kommentaator
Täitsa nõus sinuga.alk kirjutas:irw ma ei tea,kas sebra... on mingi eputrilla või meeldib talle,et kõik rahvas vaatab tema etteastet,aga see oli nüri...kõik sõidud me pidime terve kooseisuga ootama tema järgi.Võibolla peaks reeglitesse sisse kirjutama,et tahtlik võistluse pidurdamine on keelatud.Vend lihtsalt ootas millal Riho p;Sander ja Pants on sõidu lõpetanud ja alles siis startis.Tuba kestis 40 minutit ja kohal oli 10 osavõtjat.
Võiks nagu varem sõitma hakkata
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
ühel meelel sinuga.alk kirjutas:irw ma ei tea,kas sebra... on mingi eputrilla või meeldib talle,et kõik rahvas vaatab tema etteastet,aga see oli nüri...kõik sõidud me pidime terve kooseisuga ootama tema järgi.Võibolla peaks reeglitesse sisse kirjutama,et tahtlik võistluse pidurdamine on keelatud.Vend lihtsalt ootas millal Riho p;Sander ja Pants on sõidu lõpetanud ja alles siis startis.Tuba kestis 40 minutit ja kohal oli 10 osavõtjat.
-
- II järgu kommentaator
ise vastaks sõidu peale et ei kannata kommenteerida ,sest et aegluubis sõita on ikka väga raske ja ühekorra veel jooksis lõputabelis kinni ka ja see et kambuga ühte sõitu sattusime jäi ka veiz arusaamatuks ma olen 99% kindel olin üksi startimas ja siis äkki lendab kambu kuskilt välja... kerge ehmatus ja palju segadust ja jubedat sõitu muud ei midagi.
aga jah loodame et itaalia ikka naza parem on.
aga jah sellist rallit kogesin küll esimest korda ja loodan et ka viimast korda.
aga jah sellist rallit kogesin küll esimest korda ja loodan et ka viimast korda.
-
- II järgu kommentaator
ma olin ka kindel et olen üksi stardis?vidrik kirjutas:ise vastaks sõidu peale et ei kannata kommenteerida ,sest et aegluubis sõita on ikka väga raske ja ühekorra veel jooksis lõputabelis kinni ka ja see et kambuga ühte sõitu sattusime jäi ka veiz arusaamatuks ma olen 99% kindel olin üksi startimas ja siis äkki lendab kambu kuskilt välja... kerge ehmatus ja palju segadust ja jubedat sõitu muud ei midagi.