Soomlaste ralli.net foorumis kirjutatakse, et Ampuja hakkab sõitma Jari Viita kasutuses olnud Focus WRC-ga. Viita ja Kaj Kuistila saavad õnnelikeks RS WRC 03 autode omanikeks. Huh. Kui vastab tõele, siis mingi lootus ju 03 Focust järgmisel aastal ka Eesti teedel näha:)
Strike kirjutas:Kas me mitte siis seda juba EOS i ajal sel aastal ei näinud, kui Markko sellega sõitis? Igaljuhul tore uudis, et Soomlased RS03 d rajale toovad.
Ma siiski pidasin 2004 hooaega silmas.
Ka Ampuja võik siia veel ära eksida ja mõnel Tallinnast kaugemal toimuval rallil kaasa lüüa.
Huvitav kes selle ralli kus ta osaleb ära küll võidab...
Arvan siiski et Ampuja suurem sõidumees ja oleks kiirem.... Samas oleks tore näha 03 veelkord Eesti pinnal
Eks Viita ole viimase paari aastaga ikka kiiremaks ka läinud. Suht kõrges eas autospordiga tegelema ju hakkas ja eks siis tuleb natuke aega varuda, enne kui korralik kiirus tekib. Vaadata juba kannatab:)
Ei ma selle üle kurda mitte, et vaadata pole midagi! Kellel aga raha ja tahtmist on andku aga minna, seda huvitavam on minul raja kõrval jälgida:)! Mida rohkem autosid seda vingem. Ei nõustu kuidagi nendega, kes mõnikord hädaldavad, et kuidas keegi sõidab (et parem kui üldse ei sõidaks).
Ja kui endal võimalused oleksid sõidaks ka:)!
Ford plaanib lasta välja uuendatud Focuse WRC versiooni Aprillis 2004, samas Malcolm Wilson tunnistas, et 2005 aastaks ei ole otsest vajadust lasta välja täiesti uut Focus WRC-d.
Rhys Fulber kirjutas:Ford plaanib lasta välja uuendatud Focuse WRC versiooni Aprillis 2004, samas Malcolm Wilson tunnistas, et 2005 aastaks ei ole otsest vajadust lasta välja täiesti uut Focus WRC-d.
Aga üks halb asi ka selle juures et soomlastel "uued" Focused on. Kui nad plaanivad Eesti pinnal ikka võistelda siis eestlastel ralli absoluutvõidu kohapealt küll sõna pole sekka öelda. Kahju et mõni eestlane mõne WRC autoga ei üllata
Lohutuseks võiksin öelda, et kui ma oleksin miljardär, ostaksin ise Murakasele ja Rauamile uued Focus 03-ed
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud