Meeke ütles hästi selle lõikamise kohta: "Oli segadust tekitav koht, kõik ütlesid seda, kaasa arvatud Ogier. Aga minu otsus läks vähem aega maksma kui Ogieri oma"
Natukene Oti võimalustest. Vahe Madsiga on ~2min. Eelmine aasta kaotas parim R5 ehk Pontus viimasel päeval Otile ~1minuti(distants oli 2km pikem ja Mina clavero läbiti teist pidi). Samas 2017 kui El Condor läbiti teist pidi(mäest alla) kaotas Pontus rahulikult lõpuni tulles 3minutit. Ehk siit järeldusi tehes võib minna nii või naa pidi.
Powerstage läbitakse õnneks kaks korda aga siiski esimesena minna on keeruline. 2017 Viiendalt stardikohalt startinud Meeke sai 1. punkti ja kaotas 9,9 sekundit katse võitjale. Rohkem väljaspoolt esiviisikut punktisaajaid pole. Kuna hetkel vahed kolmandast kuuendani on väiksed siis ei hoia keegi ka tagasi. Niisiis pakun tagasihoidlikult et 2 punkti PS-ilt on maksimum.
Silk kirjutas:Natukene Oti võimalustest. Vahe Madsiga on ~2min. Eelmine aasta kaotas parim R5 ehk Pontus viimasel päeval Otile ~1minuti(distants oli 2km pikem ja Mina clavero läbiti teist pidi). Samas 2017 kui El Condor läbiti teist pidi(mäest alla) kaotas Pontus rahulikult lõpuni tulles 3minutit. Ehk siit järeldusi tehes võib minna nii või naa pidi.
Powerstage läbitakse õnneks kaks korda aga siiski esimesena minna on keeruline. 2017 Viiendalt stardikohalt startinud Meeke sai 1. punkti ja kaotas 9,9 sekundit katse võitjale. Rohkem väljaspoolt esiviisikut punktisaajaid pole. Kuna hetkel vahed kolmandast kuuendani on väiksed siis ei hoia keegi ka tagasi. Niisiis pakun tagasihoidlikult et 2 punkti PS-ilt on maksimum.
Elame näeme, mõne tunnipärast oleme targemad
Vahe Madsiga tundub suur olema, seega tasuks äkki rehvi hoida ja PS-il autost viimast võtta? El Condor on nii kitsas, et kõigil sisuliselt sama sõidujoon, mis peaks esimese läbimisega puhtaks saama küll, lisaks on El Condor täielik kuumaaastik. Otil on veel võidelda päris mitme punkti eest.