Kellel on ikkagi kõige suurem võimalus tiitel võita?
Kas Burns suudab oma edu hoida?
Märtini võmalused nullilähedased?
Kirjutage oma arvamus!
Ilma katkestamiseta Burnsi ju raske võita, sest ega ta asfaldi peal ka kehvasti sõida. Ja kes peale Burnsi tiitlit tahab, siis sellel peab ikka väga hästi minema neljal viimasel rallil, muidugi kui Burns ei katkesta.
>
0
Viimati muutis Cosworth, 17 Sept 2003, 15:24, muudetud 1 kord kokku.
Ütleme ausalt, suurima tõenäosusega selgub meister alles novembris pärast GB rallit. Kui ma peaksin raha mängu panema, siis valiksin Burnsi ja Loebi, ning paneks võrdselt mõlema peale.
Samas on veel 4 etapi ees ja teoreetiliselt võib meistriks tulla veel 9 meest.
No mina pideasin silmas küll seda hooaega. 2004 Tiitlit ei oska küll ennustada, kui seda üldse välja antakse, aasta pole veel läbi ja FIA võib veel mõned super muudatused välja tuua, mitte tagajärgedele ei taha mitte mõeldagi.
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Ei oska midagi ennustada... Seis on v2ga pingeline, miski pole veel v2listatud. Sellep2rast nagu Xaus kirjutas, las GB otsustab! (Nii ongi hea, pinget hooaja l6puni )
Nii. San Remos võidab Panizzi. Loeb katkestab, kuna pingutas üle. Märtin saab 4 koha. Grönholm kaotab Panizzile u. 10 sec. Burns on 5 ja Solberg 3. Korsikal võidab ülekaalukalt Loeb. Märtin 2. Grönholm katkesab. Panizzi ei saa esimese kuue hulka ka mitte. Solbergil läheb mingi kurv veidi valesti ja lõhub ratta ära. Kaotab 5 min. Sainz saab 4 koha. McRae kaotab Duvalile vaid 2 sec. Gardemeister 7 ja Mäkinen 6. Kataloonias Grönholm võidab. Panizzi kaotab 1,4 seciga (tuleb hea võitlus) Loeb kolmas. Märtin neljas. Burns 5 ja Colin 6. Sainz 7. Gardemeister 8. SB võidab Märtin. Solberg 2 ja Burns 3. McRae pingutab üle ja katkestab. Grönholm 4. Mäkinen 5 ja Sainz 6. Duval 7 ja Loix 8.
Ma vist kordan kellegi sõnu aga ma küll ei pea trumbiks Loebil asfaldirallisid. Eelmine aasta Kataloonias käis üle kuudi ja korsikal ta polegi veel osalenud (või on?) ja Saksamaal kaotas teatud meestele küll väga palju
See muidugi ei tähenda et ma Loebi poolt pole Loeb meistriks!
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Kuidas sidrun suhtub tiimikorraldustesse? Kas on võimalik et kui kataloonias oleks järjestus Loeb-Sainz-Solberg siis Loeb peab Sinzu mööda laskma kuna siis oleks ind. meistri tiitel kindlamalt sidruni sõitja käes?
Samas - Frequelin pole ennast väga rallisõbraliku inimesena seni näidanud... Temalt võib igasugu arusaamatuid otsuseid oodata. Siiski loodetavast sellist situatsiooni ei teki ja Sainz juba pühapäeval tiitlit tähistab!
Ilus unistus!