MInd paneb imestama, et viimase aja rallide tentents on lühikesed kated. Ka soomes on 20-st katsest ainult kuus katset mis on pikemad kui 20km. Ülejäänud seal 10 ja 20km vahepeal. neli katset on vapsee alla 10 kildi.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
2012 aasta on tekitanud teatud kõhklusi Oti võimekuses Soomes top3 aegasid sõita, muidugi ford polnud ka päris see tollal, aga mulle ikkagi tundub, et liiga spetsiifiline ralli Tänaku jaoks.
(Minu arvamus. Fännina loodan alati parimat Tänakult, ärge röökima hakake)
Divine kirjutas:2012 aasta on tekitanud teatud kõhklusi Oti võimekuses Soomes top3 aegasid sõita, muidugi ford polnud ka päris see tollal, aga mulle ikkagi tundub, et liiga spetsiifiline ralli Tänaku jaoks.
Eelmine aasta võttis 18 katsevõitu 26. Mitu rehvipurunemist oli ka ju veel.
Nüüd on aasta 2015 ja Ott on edasi arenenud. Eelmine aasta oli R5ga osadel katsetel ka WRC meestest kiirem. Ja 2012 oli vist Soomes kindla peale sõit sest eelmised rallid olid halvasti lõppenud.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
soca kirjutas:Nüüd on aasta 2015 ja Ott on edasi arenenud. Eelmine aasta oli R5ga osadel katsetel ka WRC meestest kiirem. Ja 2012 oli vist Soomes kindla peale sõit sest eelmised rallid olid halvasti lõppenud.
Nii ta on. Teisest küljest on meedia ja fännide haip lootused väga kõrgele ajanud. Kujutan juba ette kui top3 ei tule, siis läheb tampimiseks. Ise loodaks, et peaks nii tehnika kui meeste närv, küll siis tuleb ka tulemus.
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Divine kirjutas:2012 aasta on tekitanud teatud kõhklusi Oti võimekuses Soomes top3 aegasid sõita, muidugi ford polnud ka päris see tollal, aga mulle ikkagi tundub, et liiga spetsiifiline ralli Tänaku jaoks.
Üks asi on sõita WRC2 masinaga teine asi WRC masinaga.
Üks asi on sõita WRC2 masinaga teine asi WRC masinaga.
Hetkel näitab jälle kuiva ilma,aga ennustus muutub iga päevaga.Eile lubas veel kõvasti vihma reede,laupäev http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/jyv%C3%A4skyl%C3%A4
Eks ta näha ole,neljapäeval peab Ouninpohja valmis minema juba