Mida rohkem ma seda autot vaatan, seda enam ta mulle meeldib. MUlle üldiselt meeldivad veidi teistsuguse disainiga autod. Värvilahendus on ka ilus . Mis siin ikka. ILUS.
mida rahvusvahelised reeglid katuse mahavõtmise kohta räägivad?
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
nimh kirjutas:mida rahvusvahelised reeglid katuse mahavõtmise kohta räägivad?
Katus ei käigi maha. Täiesti kupee on. Traagiline osa asjast on see, et aluseks on CC, mis on disainitud edevaks avatud autoks. Katus käib peale ka, aga see on pigem selline "lisa", mille puhul ilmselt ei peetud väljanägemist oluliseks. 307 CC on kinnise katusega tõeliselt kole. Ja seega pole ka ralliauto sugugi ilusam.
Erki kirjutas:Aga kas keegi nägi telekast soome ralli ajal kuidas mingi tüüp kunagi seal miniga samamoodi, kapott üleval ringi lasi?
See oli Timo Mäkinen 1960-datel ja Ouninpohja kiiruskatsel. Ta vist isegi võitis selle katse, või oli väga kõrgel kohal, kus tal kapott lahti lendas. Seda on Soome televisjoonis korduvalt näidatud
[quote="Optik"][quote="Erki"]Huvitav kuidas Bosse siis edasi sõidab kui kapott üles kargab? [/quote]
Peale Markko ei oska seda nagunii keegi, kuna Markko pesosse ei siirdu pole põhjust ka sellist kapotti leiutada. [/quote]
Oskab küll ! Ats Remmelg sai sellise asjaga Viru rallil hakkama ja sõitis oma klassis veel väga kõva aja ka välja! Kapott lendas viimasel kolmandikul lahti ja lõhkus klaasi ka ära! Siis ta finisisse tuligi lahtise kapotiga !!!
Erki kirjutas:Huvitav kuidas Bosse siis edasi sõidab kui kapott üles kargab?
Peale Markko ei oska seda nagunii keegi, kuna Markko pesosse ei siirdu pole põhjust ka sellist kapotti leiutada.
Oskab küll ! Ats Remmelg sai sellise asjaga Viru rallil hakkama ja sõitis oma klassis veel väga kõva aja ka välja! Kapott lendas viimasel kolmandikul lahti ja lõhkus klaasi ka ära! Siis ta finisisse tuligi lahtise kapotiga !!!
Sorry, aga suure tõenäosusega Ats Remmelg ei lähe Peugeoti tehase teami sõitma