hmm, uvitav, kui naised tuleks F1.Kas siinsed inimesed ikka on näinud, mis võib juhtuda, kui naine on roolis, loodan, et Schumacher selleks ajaks lõpetab, muidu sõidab mõni naine veel Eleva Legendi Surnute hulka.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Mulle meeldib Villeneuve idee kaotada ära peeglid. Asi läheks hoobilt põnevamaks sest keegi ei tea kes kuskohas tema seljataga on Ja F1 peamine võlu olekski oht, oht seina sõita Võibolla tõesti peaksin vaatama romurallit aga äksonit peab igaljuhul saama
Erki kirjutas:Mulle meeldib Villeneuve idee kaotada ära peeglid. Asi läheks hoobilt põnevamaks sest keegi ei tea kes kuskohas tema seljataga on Ja F1 peamine võlu olekski oht, oht seina sõita Võibolla tõesti peaksin vaatama romurallit aga äksonit peab igaljuhul saama
Mulle väga meeldib vaadata trikiratturite sõite, väga põnevad ja... F1 peakski nagu olema selleks et sealt adrenallini saada aga mina saan sealt tavaliselt mõnusa une ja krt õhtul ei jää enam hästi magamagi kuna päeval unevajadus rahuldatud