Praegu on ju F1-hest üx meeskond puudu, mis meeskonda te soovixite, et tulex F1-te.Mina tahax, et Audi meeskond kihutax rajal.
Või siis Subaru F1 4WD ei usu, et subaru peax vormeliga tegelema hakkama.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Võibolla Nissan? Nissani vormelisarja peetakse juba Euroopa kiireimaks F1 järel. Koht F1-s oleks hea auhind sarja võitjale näiteks. Üheski shikimas autospordisarjas Nissan ju hetkel ei osale.
Nissan oleks jah hea idee. Muidu ma arvan et see Nissani vormelisari on päris põnev. Sest masinad näevad välja nagu F1 masinad
See on Dalara Nissan.
siin on rajalt paar pilti
PS. Telefonica World series sarjas on 3 sarja. need on võimsamast sarjast
No Nissan teeb tihedat koostööd Renault-ga ja vaevalt, et Nissan F1-st huvitatud on.
Aga jah, minu meelest oli ka vahepeal juttu mõnest Saksa ärimehest, kes tahavad oma F1 tiimi teha, soovitavalt mersu mootoritega.
Kuid kui autotootjatest rääkida, siis ma tahaks näha mõnda GM marki F1-s. Näiteks Opel või Daewoo
Kui keegi lähiajal liitub,siis arvan,et tõenäoliselt Red Bulli miljardärist omanik Mateschitz.See mees ostis ära A1-Ringi ning laseb selle põhjalikult ümber ehitada,lisaks levivad juba mitu aastat kõlakad,et ta on rajamas n.ö. All-American võistkonda ameeriklastest pilootide ja sama päritolu mootoriga.Kõige sellega loodab ta vallutada ka USA turgu.
mrali kirjutas:... levivad juba mitu aastat kõlakad,et ta on rajamas n.ö. All-American võistkonda ameeriklastest pilootide ja sama päritolu mootoriga.Kõige sellega loodab ta vallutada ka USA turgu.
See tähendab, siis seda et me võime näha näiteks Dodge'i mootoriga masinat F1 kui selline asi juhtub.
Ja praeguse seisuga vajab F1 2 tiimi.
Ka I(njury)RL'i tiimipealik Chip Ganassi kaalutlevat võimalikku F1-ga liitumist.Raha tal peaks jaguma,tegu muuhulgas eduka telekomiärimehe ja MLB meeskonna Pittsburgh Pirates'i kaasomanikuga.
Vaadake ka siit
Omalt poolt lisaks,et tegu äärmiselt müüdava mehega-tõestuseks IRL-iga liitumine Toyota-poolse nina ees rahapakkide liputamise järel.Mis ma IRL-ist arvan,olen varem Põhja-Ameerika ringrajasarjade all kirjutanud.