Meeskond 112 - Sergey Kariakin/Natalya Potapova
registreeritud Vene meeskonnana, aga juht Eesti kodakondne.
Samuti ka nr. 58 Eesti võistleja, Alexandr Kornilov, evo IX kõrvalistmel.
EST kirja paljude meeskondade juures !
Araujol läks testidel Mini mootor laiali. Varumootor on siiski olemas ja me peaks teda stardis nägema. Mehe enda jutu kohaselt WRC autodele vastu ei saada, kuna tegemist Mini puhul siis S2000 (Super Production) versiooniga.
Rally Portugal gets under way on Thursday, and Colin Clark previews the event, and looks at Jari-Matti Latvala's notorious accident in 2009 where the Finnish driver rolled more than 20 times - proving the strength of the Ford Focus RS WRC car.. http://www.youtube.com/watch?v=4CgxLflTqoM
Kama2 kirjutas:Kuhu on kadunud Portugali rallivõlur?
Foorumiga mingid jamad. F1-e alt on ka paar teemat ära kadunud. Aga siin on Rallivõlur täitsa olemas. Kui sa ise ei näe seda teemat siis pane mulle PM-i oma ennustus äkki saan aidata ülesse panna.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Huvitav kas foorum võiks ennem ennustuse lõppu korda saada? Tahaks oma ennustust muuta, sest mingi trikiga on kirja läinud mul hoopis mingi selline järjestus mida ma ei plaaninud panna. Muuta seda aga ei õnnestu. Kui foorum korda ei saa, siis tuleb loota, et läheb nii nagu kirjas on
EDIT: Tänud sellele, kes on probleemi kõrvaldanud. Nüüd kõik toimis.
>
0
Viimati muutis ivar80, 23 Mär 2011, 13:50, muudetud 1 kord kokku.