Kas uued wrc autod on sama kiired kui vanad?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kas uued wrc autod on sama kiired kui vanad?
Ma võrdlesin selle aasta ja eelmise aasta rootsi ralli aegu ja mõne katse peal said uued wrc autod 20 sekundiga
ega see suurt tähtsust ei oma jh. kuigi mingil katsel olevat uue verstuga ajad jällegi 10 sek kiiremad olnud, niiet. niipalju kui mina olen aru saanud, siis teisekäigu kurvid on kiirem läbida uute wrc'dega. aga vahet pole, autod on ägedad, liiguvad suht kiiresti ja mis kõige parem, konkurents on tugevam ja tihdeam, vähemalt rootsi ralli põhjal. jääme lootusrikkalt mehhikot ootama ja seda, et kaks eesti poissi s2000'tel wrc'dele kandadele suudavad astuda, sest ka mehhikos peaks olema keerukad ja kurvilised teed, kus uutel vertsude s2000 ees väiksem eelis.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Solberg ise ütles oma mingis videos vist, et seal kus saab vajutada rohkem, on vana kiirem, kuid kurvides jms kohtades on uus kiirem ning kokkuvõtvalt ütles et uus on kiirem.
Aga muhk võttis asja väga hästi kokku. Olgu nad kui kiired tahes, vähemalt on hetkel veel kõik võrdsed ning juurde tulnud palju kiireid mehi.

Aga muhk võttis asja väga hästi kokku. Olgu nad kui kiired tahes, vähemalt on hetkel veel kõik võrdsed ning juurde tulnud palju kiireid mehi.